Martisoare de la Mesteshukar Butiq Cluj, azi pe blog!

Saptamana aceasta cei de la Mesteshukar Butiq Cluj au o campanie tare interesanta, special creata pentru cei care doresc sa trimita martisoare sukare 🙂

Poti comanda martisoare de pe site-ul lor, de minimum 40 lei pana in data de 28 februarie, iar mestesugarii ti le vor aduce acasa sau la birou în 29 februarie! ( livrarea este gratuita in Cluj-Napoca si Bucuresti )

DE AICI LE POTI COMANDA

Daca nu stii inca de acest magazin mobil, vreau sa iti fac o mica prezentare mai jos si sa iti spun ca il vei gasi la toate evenimentele faine din Cluj, targuri de handmade, evenimente de arta si festivaluri.

1 2

Meșteshukar ButiQ (MBQ) este o rețea de întreprinderi de economie sociala si un suporter activ al revalorizării meşteşugurilor tradiționale rome. Meteshukar ButiQ a reusit să aducă o viziune proaspătă asupra meşteşugurilor rome şi să relanseze produse şi obiecte tradiționale, cu un design contemporan.

Destinate acoperirii nevoilor contemporane de reconectare a vieții la natural și de protejare a mediului înconjurător, produsele și serviciile oferite de Meșteshukar ButiQ implică o materie primă curată, cunoașterea unui meșteșug trecut prin lunga probă a timpului, mâini iscusite și o utilitate imediată.- sursa : http://mbq.ro/

Eu mi-am ales 2 martisoare de la ei de pe site. Sunt bratari din alama lucrare manual si imi plac in mod deosebit, mai ales ca la eveniemente eu am tinutele negre si am nevoie de o ” pata de culoare ” de aceasta data am ales sa fie acest auriu patinat !

DSC_0150

Bratarile mele sunt reglabile si eu le port pe antebrat, 2 deodata.

DSC_0345

Gasca faina de la Meșteshukar ButiQ  in perioada 28 Februarie – 1 Martie vor merge la targul de martisoare din cardul Mărțișor pup-up store unde vor avea bijuteriile. Eu zic ca e o modalitate sa mergeti sa ne incercati, sa le probati si sa va indragostiti de ele. ( provoaca dependenta!!!)

Comments are closed.