Alege buze de catifea by : Boys’n Berries All Day Matte

In prima zi de primavara vreau culoare, flori, iubire si multe zambete! Exact asta va doresc si voua, din tot sufletul!

Zilele trecute am inceput sa testez 4 nuante, din cele 9 disponibile ale rujurilor lichide de la Boys’n Berries de pe Make-upShop.ro

17

Cele 4 nuante care mi-au facut cu ochiul sunt :

  1. Vampirella  Un rosu sangeriu, perfect pentru orice culoare de piele, insa personal il prefer pe brunete. Are acel accent rece, care pe o piele usor bronzata, arata minunat. Fiind un ruj lichid, ca un pigment aplicat pe buze il prefer fara creion si aplicat pe toata suprafata buzelor cu o pensula.

10

2. Red Sonja O culoare fructata, imi pare o zmeura suculenta, aromata, o combinatie perfect realizata intre rosu si roz fuchsia.

13

14

3. Raven

Un roz bomboana, pe care l-am purtat zilele trecute de mai multe ori. Este foarte interesant cum aceasta culoare se schimba de la persoana la persoana. De aceea va sfatuiesc sa aplicati un strat fin de fond de ten, sau corector beige pe buze, fixati foarte bine cu o pudra translucida si apoi aplicati rujul lichid. Astfel culoarea buzelor naturala ( care difera de la perosna la persoana ) nu va permite rujului sa-si schimbe nuanta.

5 6

4. Dazzler

O culoare linistita, foarte pigmentata, intre roz si plamaniu, dar daca doriti sa intensificati si mai mult culoarea puteti aplica 2 straturi. Va sfatuiesc sa se usuce bine de tot primul strat, apoi il aplicati pe cel de-al doilea.

3 4 8 9

Rujurile mate sunt perfecte pentru a fi pe buze ore in sir, dar trebuie sa avem prima data grija de buzele noastre, sa fie hidtatate, fara crapaturi, piele descuamata.

Ce va sfatuiesc eu? Puteti sa va faceti in fiecare seara un masaj pe buze chiar cu periuta voastra de dinti, astfel pielea moarta va fi eliminata, dar din cand in cand puteti sa va faceti un gomaj cu zahar brun si miere, aplicati un strat pe buze, masati usor si apoi clatiti. Pentru mai multa hidtatare puteti folosi o crema de galbenele ( este preferata mea  cand vine vorba de hidtratate)

Alt pont, este sa aplicati 2 straturi de ruj, dar intre ele sa fie putina pauza ( 2-3 minute) ca rujul sa se usuce.

Am cliente care nu prefera asa mat (senzatia aceea de uscat pe buze ) asa ca le pot aplica ori un balsam transparent, sau un gloss, poate chiar cu particule slipitoare, sau chiar un ruj cremos asemanator cu rujul llchid, pentru mai mult confort. Astfel rujul lichid de la Boys’n Berriess va sta mult mai mult pe buze, l-am incercat si e grozav!

16

Comments are closed.