Electric Castle Festival 2016 & my makeup

Joi mi-am luat o zi libera si am scris pe ea in agenda ” EC ” ! Zis si facut! Nu m-a interesat daca ploua, e soare, ninge sau ce-o mai fi, eu merg la Electric Castle! E cea de-a patra editie de festival si abia acum ajung si eu.

Mi-am dorit in fiecare an sa merg, dar jobul de makeup artist ( mai ales in Ardeal, cand trebuie sa ma trezesc la 4:00 ) din pacate nu m-a ajutat prea mult.

Chiar ii ziceam ieri unei prietene ” trebuia sa ma iei de mana si sa ma duci ” …De acum stiu, nu voi mai rata acest festival in nici un an ( Sper 😛 )

IMG_8472

2

Trebuie sa va zic ca atunci cand lucrez cu Francisc ne distram tare mult. Nu ne gandim prea mult unde sa facem mica sedinta foto, ce tinute sa am, etc, ma gandesc rapid, in dimineata respectiva si foarte important este sa ne incadram in timp, ptr. ca doar noi doi stim ce program plin avem.

IMG_8367

IMG_8368

IMG_8369 IMG_8371 IMG_8373

Buna dispozitie o vedeti mai sus, detalii despre hair si make-up va scriu imediat :

M-am lasat pe mana Ralucai – Caracter, Atelier de Frumusete ( dupa coditele de saptamanile trecute ) si acum mi-am colorat parul ( pentru vara, saptamana viitoare plec si la mare, abia astept )  si i-am zis ” fa-mi ce vrei tu, stiu ca sunt pe maini bune ” . Mi-a facut aceasta culoare cu o tehnica interesanta de vopsit, parul arata ca si pixelii. Culorile sunt verde, galben, portocaliu. Pentru machiaj nu mi-a fost deloc greu, am stabilit sa vreau sa-mi fac ceva purtabil, dar in acelasi timp sa fie wow, de festival. Am ales un smokey eyes pe pleoape, cu o linie de creion verde turcoize pe conjunctiva, glitter auriu, pentru un detaliu interesant si buze portocalii.

3

Pentru tinuta :

Mi-am luat ieri acest maieu EC de la festival si deja e preferatul meu, blugii scurti sunt de vreo 2 ani, botinele de la BBup si bronzul e dat de VITA LIBERATA – V-am tot spus pe #snapchat : @gabrielapmakeup – de acest autobronzant bestial!!!! ( zilele viitoare va zic mai multe detalii despre el )

DSC_0143

IMG_8391 IMG_8496 IMG_8498

Mergeti la festival! Sigur o sa va placa, organizarea e de vis ( busuri din 15 in 15 minute si din Cluj si de acolo ) aperol spritz dintr-o rulori portocalie, mancare buna, activitati, muzica grozava, multa lume cunoscuta! Mergeti si ziua, nu doar seara, va relaxati in colturile ” chill ” si ganditi-va si la mine!

Va imbratisez!

Ne vedem pe :

Instagram : gabrielapopescumakeup.ro

Facebook : Gabriela Popescu / Makeup Studio & Academy

Snapchat : gabrielapmakeup

 

Comments are closed.