Favoritele lunilor de toamna pe canalul meu de youtube!

Salut si bine v-am regasit.

img_8835

Am pregatit pentru voi favoritele lunilor de toamna. Adevarul este ca am cam chiulit si abia cum am reusit sa filmez alaturi de Francisc aceste favorite. Sa incepem :

  1. Noua apa micelara Garnier pentru toate tipurile de piele. Este o apa cu ulei bland ce indeparteaza foarte bine orice tip de machiaj. Ca este vorba de produse cu rezistenta mai mare, cum sunt cele waterproof sau cele clasice.

img_8814 2.Fond de ten de la Paola P Makeup – Jaluskin Preferatul meu de mai bine de 2-3 luni. Acoperire mare, nu oxideaza, se aplica grozav cu un buretel tip beauty blender. Eu amn nuantele 02 si 04  ( eu 04 folosesc )

img_88153. Paleta Moondust de la Urban Decay – O combinatie grozava de glitter cu pigment sub forma de fard intr-o paleta eleganta si usor de depozitat. Culori grozave, putere de acoperire foarte mare. Le recomand aplicate pe o baza de pleoapa cu o pensula plata si apoi fixate cu Mist & Fix de la MUFE.

untitled-14. Eyeliner lichid de la HEMA, achizitionat din Amsterdam. Un eyeliner foarte usor de aplicat, cu o pensula tip pensula de pictura numarul 01. Rezista pe pleoapa impecabil de dimineata pana seara. Pret : max. 5 euro ( nu mai stiu exact )

img_88185. Creione jumbo de la Kiko. Grozave!!!! Le aplic pe toata suprafata pleoape mobila ca baza pentru smokey eyes <3

img_88196. Glitter Kryolan – Acizitionat din Polus Center ( Vivo ) de la Top Line.

img_88237. De la Make-up Fest Bucuresti mi-am achizitionat aceste pensule : Pensulele de belnding de la Crown Romania ( http://www.completebeauty.ro/ ) C530 si C529. Sunt perfecte pentru contouring, pentru setarea pudrei in zona de sub ochi, dar si pentru blending pe pleoapa. Sunt din par natural si de mai bine de o luna jumate sunt preferatele mele.

img_88218. Scrub sub forma de crema de la The Body Shop ( il gasiti in Iulius Mall Cluj, la parter ) cu ulei din nuca braziliana si un miros foarte parfumat.

img_88309. Apa de parfum cu esenta de orhidee orientala de la The Body Shop – Elixirs of Nature. Extrem de senzual, potrivit pentru seara.

img_882910. Rujuri lichide mate de la Aden ( nr.11, nr. 13 – cel pe care il port si eu + AZALEA, nr. 23 )

img_882811. Rujuri lichide sub forma de gloss – House of Beauty hybrid LIPS Romania Extrem de pigmentate. Grozave pentru sedinte foto. Le sugerez purtate deasupra unui creion de buze, sau deasupra unui ruj lichid mat.

img_8826

Video : http://www.franciscphotographer.ro
Thanks : http://www.nailboutique.ro for my manicure!

Va astept cu drag si pe :
Facebook : Gabriela Popescu / Makeup Studio & Academy
Instagram: gabrielapopescumakeup
Snapchat : gabrielapmakeup

 

Comments are closed.