Pas cu pas detalii despre un machiaj pe care il poti purta la Conferința de Leadership Feminin The Woman 2018

Salut si bine v-am regasit! 

Scriu astazi pe blog sa va anunt ca in data de 21 martie va fi in Cluj Conferinței de Leadership Feminin The Woman.

Este ce-a de-a 5 conferinta unde voi fi prezenta. Asa multe s-au intamplat in acesti ani incat pot sa cred ca am crescut alaturi de conferinta, am devenit un antreprenor si o femeie cu o familie minunata. 

Am facut pasul cel mare si m-am maritat, mi-am deschis un studio de machiaj exact asa cum mi-l doream, am reusit sa imi pun cap la cap proiectele si sa tin cursuri de initiere in arta machiajului, workshopuri de specializare, cursuri de automachiaj si am devenit mama! 

E grozav! 

Cred ca am avut nevoie de povesti de suflet si de viata de la oameni mai mari, care m-au inspirat si mi-au dat putere! Mi-am spus ca da, se poate : sotie, antreprenor si mama!  Acum le-am bifat pe toate si povestea mea parca abia acum incepe. 

Anul acesta la The Woman abia astept sa le vad pe scena mare, sa le aud cu multa nerabdare pe: Melania Medeleanu, Maia Morgenstern, Catalina Ponor, Mona Nicolici, Antoinia Norman si restul speakerilor

28424491_2319526394740368_6354667405409095120_o

Pana atunci m-am decis sa va prezint un machiaj fresh, facut rapid alaturi de un ruj rosu care ne da mai multa incredere in sine. 

FranciscPhotographer.ro-81

Primul pas: aplicati un ser cu acid hialuronic pe toata suprafata fetei, aplicati un fond de ten pe care il tapotati cu un buretel, cu grija la linia parului si zona maxilarului. Urmeaza pudra, un produs care ajuta sa ne fixeze machiajul, sa fie acolo pe tot parcursul zilei. Pudra este translucida : 001 transparent de la Rimell London.

FranciscPhotographer.ro-76 Stilizarea sprancenelor. Un pas foarte important. V-as sugera sa le lasati cat mai natural, stilizate usor cu un fard si o pensula potrivita. Eu vi-o recomand cu drag pe cea de la Ikko. E fina, precisa si ajuta sa intre produsul exact in golurile sprancenelor.

ssss

Machiajul ochilor desi pare wow, este facut foarte rapid. O pensula plata, cu care aplic fardul prin miscari de tapotare/presare si o pensula pufoasa cu care estompez fardul. 

FranciscPhotographer.ro-75

 

Urmeaza rimelul meu preferat, Wonderlash by the one – Oriflame. Nu uit de contouring, blush si putin iluminator.

Buzele nu le las niciodata cu un ruj nude la evenimente. Imi place sa le dau un strop de culoare. Pentru conferinta voi alege rosu! Va sugerez si voua! 

FranciscPhotographer.ro-77

Si pentru ca sunteti aici cu mine, am un cod de discount de 20% pentru voi. Folositi codul: THEWOMAN20GP pe : Inregistrare

Ne vedem la conferinta! 

TW A4 small-01

Comments are closed.