Somnul si blonduta

Salut si bine v-am regasit,

Astazi este Duminica Floriilor si m-am apucat de scris. N-am mai scris de tare mult timp si acum parca mi s-a facut dor. Am avut 25 de minute in care am incercat sa o culc pe Lavi si am reusit. Simt ca atunci cand e maraita fara motiv, imediat dupa ce a mancat e clar ca ii este somn. Daca imi vor vedea unele mamici postarea si vad ca am reusit in 25 de minute sa culc copilul cred ca-mi vor spune ” vai ce noroc pe capul tau” Dar nu e chiar asa, nici o zi nu este la fel.

FranciscPhotographer.ro-38

Imi aduc aminte ca in prima zi cand a venit Lavi acasa eu si sotul meu ne-am gandit ca va fi acel copil ce va dormi in patutul lui din lemn alb, un stil shabby chic, langa jucarele si va avea un somn dulce, n-a fost asa. In primele zile ne-am facut “nopti albe ” incercand sa o culcam in patul ei, eu trezindu-ma de vreo 10 ori sa-i dau sa pape ( sa nu uitam ca am avut cezariana si durerile erau acolo) , sau sa ma uit la ea daca respira. Apoi ne-am spus, hai sa incercam sa o luam in pat cu noi, a mers vreo 3-4 zile si apoi imi aduc aminte ca in prima luna reusea sa adoarma doar la san, pe perna de alaptat, eu ” in fund” cu lumina aprinsa, ptr. ca daca miscam un deget in secunda 2 ea se trezea. N-a fost usor, a fost si mai este un copil care nu doarmne ziua in casa, decat foarte rar, e innebunita dupa aer, doarme afara si 2 ore, in agitatie, lumina si cand vine vorba de casa/pat, e mai greu.

FranciscPhotographer.ro-31 FranciscPhotographer.ro-39

Dupa 2 luni mi-am dat seama ca vreu sa incerc acea metoda ” co sleeper” adica un patut la care sa se poata desface o laterala. Al nostru din lemn alb este fix, asa ca am decis sa incercam unul usor de asamblat, cu husele detasabile si usor de spalat. Un patut care poate fi dus la bunici, pus usor in portbagaj, mers cu el in excursii, si care sa aiba acea latura care sa se poata da jos, ca Lavi sa fie foarte aproape de mine.

Vreau sa fiu sincera cu voi, nu a fost usor sa o pun acolo, ptr. ca nu a vrut la inceput, m-am chinuit 3-4 nopti, dar dupa am reusit alte 3-4 nopti si tot asa. A reusit sa stea alaturi de mine, in patutul ei, iar noi sa dormim fara grija ca ii punem patura peste cap, ca atunci cand ne miscam simte si se trezeste. Dar si faptul ca pot dormi alaturi de sotul meu. Sunt detalii mici, care fac parintii sa fie mai linistiti, as zice eu.

Patutul este de la Petit Bebe, un site bine aprovizionat cu foarte multe accesorii pentru camera copilului, jucarii, scaune de masina. Daca sunteti din Cluj si sunteti viitoare mamici, dar si mamici, credeti-ma ca va fi o incantare sa mergeti acolo si sa aflati detalii despre produsele din magazin. Personalul este foarte amabil si va ofera multe detalii. Puteti sa urmariti ofertele grozave si produsele noi si pe pagina lor de Facebook! Enjoy!

FranciscPhotographer.ro-43

Cel pe care il am eu se gaseste aici: Patut co-sleeper

Mai jos am si filmat un clip pentru voi sa il vedeti exact.Video & photos :Francisc Photographer

Va imbratisez cu drag! #viatacublonduta

Comments are closed.