Ce tip de fond de ten iti achizitionezi la inceput de drum

Salut si bine v-am regasit!

Am fost plecata de pe blog o perioada, pentru ca atunci cand vede Lavi tastatura nu reusesc sa fac nimic. E mare fan laptop. Asa ca, atunci cand ma apuc de scris ma apuc seara, sau cand suntem acasa si ea doarme.

Asa se intampla si acum. Ea doarme. Am multe de povestit, sper sa aiba un somn profund.

La cursurile de intiere in arta machiajului pe care le am o data la 2 luni, le spun cursantelor ca este destul de dificil sa nu rezisti tentatiilor de a-ti achizitiona produse de toate felurile, mai ales cand vine vorba despre fondurile de ten.

Astazi dau cateva detalii ca sa ramana notat, chiar aici pe blog.

FranciscPhotographer-11

Fondurile de ten sunt acele produse care ‘ se duc ‘ cel mai repede. Avem nevoie de vreo 7-8 tipuri de fond de ten, dar acestea sunt destul de costisitoare, asa ca eu am o varinta pentru fetele incepatoare si care vor sa se apuce de treaba si sa isi achizitioneze cu atentie produse.

Cred ca cel mai important este sa iti achizitionezi fonduri de ten cu acoperire medie si mare, pentru toate tipurile de ten, 2 bucati din fiecare produs/brand.

De exemplu astazi va scriu despre fondul de ten de la ARTDECO care nu este foarte cunoscut, dar care mi-a placut foarte mult chiar din prima zi cand l-am incercat.

Cele de mai sus au o putere de acoperie medie, dar daca le aplici cu un buretel usor umezit si tapotezi prin miscari de presare poti sa creezi un al doilea strat, uniform care sa ajute sa isi modifice chiar uniformizarea si sa o faca mai mare.

FranciscPhotographer-21 FranciscPhotographer-23

Culorile pe care le am eu ma ajuta sa creez inca 4-5. Asa ca, sugestia mea a fi atunci cand va luati un fond de ten sa nu uitati sa va luati 2 culori. O culoare deschisa si una mai inchisa si sa le amestecati in functie de clientele voastre. La inceput poate este mai dificil sa descoperi chiar culoarea clientei, dar incet si cu exercitiu sigur veti reusi.

Eu am nuantele 18 ( o culoare medie ) si 28 ( este o culoare mai deschisa ce nu bate in rose ).

FranciscPhotographer-16

Ambalajul de la acest fond de ten imi place foarte mult pentru ca are posibilitatea atunci cand e pe terminate sa scoti cu o pensula sau cu o spatula si sa-l cureti complet.

FranciscPhotographer-25 Stiu ca suna ciudat, dar sunt f multe ambalaje care nu iti permit acest lucru si din pacate vei arunca poate chiar cat puteai sa aplici pe o clienta, doua.

Ca baze de fond de ten mie imi plac cel mai mult serumurile care sunt produse ce iti hidrateaza foarte rapid, dar lasa si o pelicula potrivita pentru fondul de ten, asta cand vine vorba despre un ten uscat, normal sau mixt.

Cand vine vorba despre baza de machiaj pentru persoanele ce au tenul mai rosiatic, cu rozacee sau cuperoza, aplic o baza cu un pigment verzui. La mine in studio este aceasta baza de la Pupa.

Se aplica intr-un strat foarte fin, doar in zonele cu probleme. Lasi 5-6 minute, apoi aplici fondul de ten.

FranciscPhotographer-34

FranciscPhotographer-37 FranciscPhotographer-40

Mai am multe recomandari pe partea de beauty si cu drag vi le voi impartasi in articolele viitoare.

Pana atunci sa ne vedem cu drag si bucurie pe Instagram, Facebook si Youtube !

 

Comments are closed.