Curs automachiaj

Salut si bine v-am regasit!

Adevarul este ca n-am mai scris pe blog de tare mult timp, asa cum bine stiti sunt mai activa pe instagram , dar astazi mi-am propus sa va scriu si aici mai multe detalii despre cursurile pe care le fac in aceasta perioada.

1. Este vorba despre un curs de 2 ore unde in prima parte vom discuta despre ingrijirea pielii, gasirea produselor potrivite pentru tine, in ce produse sa investesti mai mult si la ce produse poti sa le spui “ bye bye “ Vom face impreuna si o ” curatenie ” generala in trusa ta de makeup. Vedem impreuna ce produse sunt potrivite pentru tine si la care sa renunti.
In partea a doua de curs iti sunt alaturi sa-ti creezi un machiaj de zi, fresh si luminos.

Fiecare curs se face 1 la 1 la mine in studioul din Cluj-Napoca.
Locurile sunt limitate.

Pret : 250 lei
Pentru programari puteti sa-mi scrieti un e-mail, la adresa : contact@gabrielapopescumakeup.ro
auto

Pentru ca suntem intr-o perioada in care foarte multe cursuri se fac si on-line, m-am gandit si la o astfel de abordare, asa ca am facut pentru cele care vor sa faca acasa un curs, sau pentru cele care nu sunt din Cluj-Napoca un curs de automachiaj on-line. Aceasta intalnire o voi numi ” Consultanta in beauty ”

Ai nevoie de un pix si o foaie, de o oglinda si de un telefon. Vom face intalnirile pe WhatsApp
Vom discuta despre tipul tau de ten, iti voi sugera produse, branduri, dar vom avea si o discutie frumoasa si relaxanta despre makeup. Ar fi grozav sa-mi adresezi intrebari, asa ca, nu exita sa incepi sa-ti scrii in “notes” acestea.
Pret: 150 lei / va dura cca 1 ora.

Pentru programari puteti sa-mi scrieti un e-mail, la adresa : contact@gabrielapopescumakeup.ro

Comments are closed.