In vizita la Centrul de frumusete Farmec

Salut si bine v-am regasit, 

Mi-am pus o ceasca de ceai in mana si incep sa scriu pe blog. N-am mai facut-o de mult pentru ca voi stiti, activitatea mea este mai colorata si intensa pe instagram, dar azi vreau sa va povestesc mai multe, asa ca, sunt aici. 

Voi stiti ca eu predau multe cursuri. Ca sunt cele de initiere, sau cele de perfectionare, toate imi plac foarte mult si toate ma inspira, dar cel care chiar cred ca face minuni in timp scurt, este cel de automachiaj. 

Atunci intru in inima clientelor foarte rapid si ma bucur de un feedback tare bun de fiecare data. 

Cursul pe care-l predau este despre makeup, dar nu exista intalnire in care sa nu povestesc vreo ora despre piele si cat este de important sa avem grija de ea si mai apoi sa aplicam machiajul. 

Cat e de important sa ai o rutina zilnica, saptamanala, dar si lunara. 

Despre aceasta rutina de ingrijire a pielii vreau sa va povestesc astazi. 

Saptamanile trecute am fost la Farmec la cabinetul de cosmetica

Mi-ar placea tare mult sa cred ca deja il cunoasteti si pe langa magazinul grozav de produse de ingrijire a pielii, curatenia casei, produsele de makeup mergeti si la acest cabinet, ca e chiar langa el. Tot acolo la blocul Spray ( pentru cei ce sunteti din Cluj, e imposibil sa nu-l cunoasteti )

Centrul de frumusete Farmec

Pe site-ul lor gasiti destul de multe informatii in ceea ce priveste procedurile, chiar la sectiunea “ Centrul de frumusete “ 

Salonul este dotat cu aparatura de ultima generatie in industria cosmetica, cu functii avansate de radio-frecventa, mezoterapie, cavitatie, dermomasaj, microdermoabraziune și exfoliere cu oxigen pur de 99%. 

Sunt multe proceduri si mi-a luat ceva timp sa ma decid la una singura, dar am ales sa merg intr-o dimineata la Andreea, la microdermoabraziune.

M-am bucurat sa aflu ca acesta interventie se poate face si de 2-3 ori pe saptamana chiar si pentru tenul meu, care este sensibil. Andreea a fost foarte atenta la zonele mele de pe pometi si mi-a explicat unele detalii, de ce nu mi s-ar potrivi o alta procedura in aceasta perioada.

Ce-mi place foarte mult cand merg la cineva de specialitate este povestea din spatele procedurii, detalii tehnice, dar si detalii despre fiecare produs in parte, mai ales ca tot ce se pune pe pielea ta este Farmec. Suna chiar tare bine !

Pielea mea dupa aceasta procedura.

Despre acesta procedura : ” Este o metodă de curăţare non-invazivă a epidermei cu capete de diamant care constă într-o exfoliere blândă ce îndepărtează stratul de celule moarte şi impurităţi de pe suprafaţa pielii. Rezultatul este o piele curată şi pregătită să absoarbă complet tratamentul specific utilizat.”

Ce pot sa va spun eu este ca : A durat cca 35 de minute, senzatia a fost una placuta, si ce mi-a placut mie este ca nu am avut pielea rosie dupa tratament. Mi-a curatat-o fin si am simtit-o cateva zile mai proaspata.

Dupa procedura am fost si in magazin sa-mi iau acesta spuma micelara demachianta, pentru ca mi-a placut foarte mult si bineinteles un anticearcan de la Gerovital, pentru ca este un produs care-l poti avea mereu cu tine in geanta, pentru mici retusuri si o piele mai luminoasa.

Va doresc o zi frumoasa si aveti grija de pielea voastra si mai apoi aplicati machiaj. Este mereu un detaliu de care eu tin cont.

Comments are closed.