Colectia mea de cercei alaturi de Atelierul de Murano

Nici nu stiu exact cu ce sa incep. Cu faptul ca sunt mama si Lavi e acasa cu mine si nu mai pot face cine stie ce, sau cu faptul ca afara este o toamna perfecta si nu-mi vine sa cred cat de frumoasa-i natura si ca ar trebui sa ne gandim la linistea noastra mai mult, fiecare cum o simtim.

Sau, sa ma gandesc ca acum 2 saptamani am facut una dintre cele mai frumoase sedinte foto de pana acum. Asta aleg acum. O sa vedeti de ce.

Si n-am facut sedinta asta foto doar cu scopul de a mai pune cateva poze pe instagram, sau sa ma bucur eu de ele cand le voi scoate intr-un album ci am facut sedinta asta foto ca sa vedeti voi acesti superbi cercei.

Da, este o poveste frumoasa pe care vreau sa o scriu aici. Acum vreo 2 luni m-am hotarat cu fetele de la Atelierul de Murano sa imi faca niste cercei. M-am dus acasa si m-am tot gandit ca acei cercei ii vreau speciali, ii vreau lucrati in serie mica si ii vreau sa-mi poarte numele.

Sa fie ceva ce eu si femeile puternice, elegante ar purta. Asa au aparut acesti cercei cu pietre din sticla, cercei voluminosi, tip candelabru, dar nu foarte grei, cu pietre facute intr-un atelier din Cluj si cu oameni faini in spatele lor.

Eu am pozat cerceii rosii :

Acesti cercei fermecatori pe care ii poti purta la o tinuta neagra, sau chiar rosie de Sarbatori. Aduc multa eleganta intregii tinute si va veti simtit grozavi. E un rosu perfect, asa-mi place mie sa spun.

Umeaza cerceii galbeni:

Un strop de culoare cred ca prinde bine oricui. Merg grozav cu nuantele tomnatice din aceasta perioada, Au un model foarte feminin.

Urmeaza cei albastri.

E acea culoare tip ” semnatura mea “- un albastru perfect, mergand de minune la alb.

Urmeaza o pereche speciala, merge tare bine si la mirese, nu stiu de ce, dar pozele astea, cu rujul nude ( pe care eu nu-l prea port) asa-mi da senzatia.

Colectia o gasitit pe site-ul Atelierul de Murano. Se poate achizitiona oricunde in tara.

Ne vedem pe instagram sa va povestesc mai multe despre toata aceasta colaborare.

Pana atunci va las sa vedeti un scurt “behind the scence” si va doresc sa aveti zile minunate!

Francisc multumesc mult pentru poze! Sunt speciale ! Bianca, pentru parul asta grozav!

Comments are closed.