About

12115571_1271721716187454_5350047807710781496_n

Bine te-am gasit!

Sunt Gabriela Popescu make-up artist, trainer si blogger clujean.

Am absolvit Facultatea de Arta si Design din Cluj-Napoca si am o experienta de peste 6 ani ca si Make-up artist. In ultimii ani am realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare a unor companii renumite din domeniul frumusetii si al modei precum: Benvenuti, Guess, Piera, Abelle Romania, Laura Ciobanu, Noshasha, diferite sedinte foto pentru stilisti, portofolii pentru modele, dar am avut si placerea sa lucreze cu persoane publice precum : Alexandra Ungureanu, Sore, Cristian Gog, Lucia, Mihaela Tivadar, ANER, Dj Jonnessey si lista poate continua.

Iubesc sa lucrez cu doamne si domnisoare pe parte de machiaj atunci cand au evenimente frumoase in viata ( nunti, banchete, majorate, aniversari, baluri de boboci ) si bucuria cea mai mare este acel zambet pe care ele mi le ofera atunci cand pleaca din studioul meu.

Am absolvit cursul de Perfectionare in arta machiajului si am participat la nenumarate Masterclassuri de machiaj din tara.

Am tinut diferite seminari de machiaj pentru diferite companii din industria frumusetii si acum am bucuria sa va invit la Gabriela Popescu Makeup Academy.

Un studio primitor unde predau diferite workhopuri cu tematici interesante, cursuri de automachiaj, dar si cursuri de initiere in arta machiajului.

Pe langa acest frumos domeniu ma ocup de organizarea diferitelor evenimente de moda si frumusete din Cluj si scriu aproape zilnic pe acest blog.

Puteti sa-mi urmariti activitatea si pe :