Curs Automachiaj

Bine te-am gasit!

Ma bucur ca esti interesata de cursul de automachiaj pe care il predau, de aceea te invit sa citesti mai jos cateva detalii despre mine.

Am absolvit Facultatea de Arta si Design din Cluj-Napoca si am o experienta de peste 8 ani ca si Make-up artist. In ultimii ani am realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare a unor companii renumite din domeniul frumusetii si al modei precum: Benvenuti, Guess, Piera, Abelle Romania, Laura Ciobanu, diferite sedinte foto pentru stilisti, portofolii pentru modele, dar am avut si placerea sa lucreze cu persoane publice precum : Andreea Esca, Alexandra usurelu, Alexandra Ungureanu, Keo, Sore, Cristian Gog, Lucia, Mihaela Tivadar, ANER, Dj Jonnessey si lista poate continua.

Iubesc sa lucrez cu doamne si domnisoare pe parte de machiaj atunci cand au evenimente frumoase in viata ( nunti, banchete, majorate, aniversari, baluri de boboci ) si bucuria cea mai mare este acel zambet pe care ele mi le ofera atunci cand pleaca din studioul meu.

Am absolvit cursul de Perfectionare in arta machiajului si am participat la nenumarate Masterclassuri de machiaj din tara.

Am tinut diferite seminari de machiaj pentru diferite companii din industria frumusetii si acum am bucuria sa va invit la Gabriela Popescu Makeup Academy.

Puteti sa-mi urmariti activitatea si pe :

Cursul de automachiaj pe care il predau este cursul in care te voi invata cum sa iti faci machiajul dorit chiar la tine acasa.
Detalii curs :

  • Notiuni dermo-cosmetice ( pasii programului de ingrijire a tenului tau ) : demachiarea in functie de ten, aplicarea unei creme hidratante de zi, unei creme hranitoare de seara. Importanta produsului special creat pentru conturul ochilor, cremele abrazive si mastile pentru fata – ce putem sa ne face si noi acasa, gomaje: pentru fata, corp si buze )
  • Tehnici de corectare a fetei : despre lumina si umbra in machiajul corector al fetei.
  • Machiajul ochilor ( tehinici de corectare – in functie de fizionomia fiecarei cursante, alegerea cromaticii potrivite pentru fiecare cursanta in parte. Alegerea unei tehnice de machiaj ce i se potriveste cursantei, dar putem si experimenta alte tehnici si culori pe care poate nu le-a incercat inca. )
  • Pasii unui machiaj
  • Trusa minima de produse pe care o doamna sau domnisoara ar trebui sa o detina pentru a realiza un machiaj corect.
  • Machiaj de zi : Alegerea fondului de ten, in functie de dorintele cursantei, corectorul, aplicrarea pudrei, realizarea perfecta a sprancenelor.
  • Machiaj de seara/eveniment, aplicarea de gene false, tip banda ( daca isi doreste sa invete acest lucru cursanta)

coverr

Acest curs se adreseaza persoanelor care doresc sa isi evidentieze calitatile, sa invete cum se realizeaza un machiaj corect, potrivit pentru ea, in functie de momentul unde doreste sa-l poarte.

Cursantelor li se pune la dispozitie : produsele cu care se vor executa machiajele.( dar sugestia mea ar fi sa isi aduca si produsele lor, pentru ca e foarte important dupa cele 4 ore petrecute impreuna sa isi poata realiza machiajul si cu produsele lor de acasa)

Pensulele va trebui fiecare cursanta sa le detina.( Bineinteles, in functie de bugetul pe care fiecare cursanta in aloca pentru cumpararea pensulelor, eu pot sugera diferite branduri. )
Durata: 2 zile ( 2 ore in fiecare zi ) – se va discuta cu fiecare serie in parte daca orele se vor tine dimineata sau dupa-masa.

Cursul se va tine in studioul meu ( Str. Paris, nr. 55, Cluj-Napoca ) Un studio primitor, unde veti beneficia de toate produsele necesare tipurilor de machiaje dorite.

La finalul cursului se obtine DIPLOMA de participare.

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon : 0746155768 si imi puteti scrie pe adresa de e-mail : contact@gabrielapopescumakeup.ro

Va multumesc si astept cu drag sa incepem cursurile impreuna.