Curs Initiere in Arta Machiajului

Bine te-am gasit!

Ma bucur ca esti interesata de cursul de initiere in arta machiajului pe care il predau, de aceea te invit sa citesti mai jos cateva detalii despre mine.

12814097_1131882793512480_3957197769195582856_n

Am absolvit Facultatea de Arta si Design din Cluj-Napoca si am o experienta de peste 8 ani ca si Make-up artist. In ultimii ani am realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare a unor companii renumite din domeniul frumusetii si al modei precum: Benvenuti, Guess, Piera, Abelle Romania, Laura Ciobanu, diferite sedinte foto pentru stilisti, portofolii pentru modele, dar am avut si placerea sa lucreze cu persoane publice precum : Andeea Esca, Alexandra Usurelu, Keo, Alexandra Ungureanu, Sore, Cristian Gog, Lucia, Mihaela Tivadar, ANER, Dj Jonnessey si lista poate continua.

Iubesc sa lucrez cu doamne si domnisoare pe parte de machiaj atunci cand au evenimente frumoase in viata ( nunti, banchete, majorate, aniversari, baluri de boboci ) si bucuria cea mai mare este acel zambet pe care ele mi le ofera atunci cand pleaca din studioul meu.

Am absolvit cursul de Perfectionare in arta machiajului si am participat la nenumarate Masterclassuri de machiaj din tara.

Am tinut diferite seminari de machiaj pentru diferite companii din industria frumusetii si acum am bucuria sa va invit la Gabriela Popescu Makeup Academy.

Puteti sa-mi urmariti activitatea si pe :

Detalii curs de initiere in arta machiajului : –

– Introducere in arta machiajului

– Notiuni dermo-cosmetice

– Teoria culorii

– Tehnici de corectare a fetei – contouring and strobing

– Machiajul ochilor ( tehnici de corectare )

– Machiajul de zi

– Machiajul pentru sedinta foto ( tehnica americana)

– Machiajul smokey eyes ( tehnica americana)

– Machiajul banana inchisa

– Machiajul fantezie

– Machiajul de mireasa

– Aplicarea genelor false de tip smocuri si banda.

Durata cursului : 5-6 saptamani

Cursante : minim 3

Practica se face doar pe modele ( scoala detine o baza de date de peste 100 de modele, dar ar fi ideal sa veniti si voi cu amice, prietene)  Se va lucra cu produse de machiaj profesionale, doar pensulele va trebui sa le aduca fiecare cursanta.

Cadou : Solutie pentru dezinfectat pensulele, spatura, paleta pentru amestecare produselor cremoase si fotografiile din timpul cursului, menite sa va ajute sa incepeti portofoliul de make-up artist.

La finalul cursului se obtine DIPLOMA de participare / Diploma acreditata de Minister ( daca acest lucru se solicita )

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon : 0746155768 si imi puteti scrie pe adresa de e-mail : contact@gabrielapopescumakeup.ro

Pret curs : 2000 lei

Va multumesc si astept cu drag sa ne cunoastem!