Make-up lejer, de zi.

Sincer va spun azi nu este una dintre cele mai bune zile ale mele ( detaliile nu le scriu aici) asa ca am ales pentru aceasta zi ceva fin, in materie de make-up.
Am folosit doar cateva produse, asta sa va puteti da seama ca un machiaj rapid, fin, elegant se poate realiza cu o mana de produse, doar atat.

Cel mai important este sa ai grija de tenul tau. Sa-l hranesti, sa-l hidratezi si sa-l odihnesti.
Am avut partea de demachiere si tonifiere prima data si mai apoi am aplicat un fond de ten lichid, cu o acoperire mica spre medie.
Am avut grija de sprancenele mele ( am avut multe intrebari despre ele, cum mi le aranjez, daca mi le colorez, cu ce, etc…am sa fac zilele urmatoare si un articol doar pe aceasta tema)
Apoi mi-am subliniat usor pomenii cu un portocaliu/caisa fin si buzele le-am colorat cu un ruj waterproof trandafiriu.

Sper sa va placa!
Mai multe detalii gasiti pe Facebook : Gabriela Popescu – Make-up & Bridal Accessories
Si pe instagram ma gasiti asa : popescugabrielamakeup 

Zi frumoasa!

3 Comments on Make-up lejer, de zi.

  1. Lori
    May 22, 2014 at 3:14 pm (10 years ago)

    Gabriela, esti foarte frumoasa si incantatoare! si orice s-ar fi petrecut, sigur se va rezolva! straluceste prin frumusetea chipului tau, care sunt sigura ca vine de la sufletelul tau frumos, in fiecare clipa!

  2. Gabriela Popescu
    May 22, 2014 at 3:15 pm (10 years ago)

    Lori, iti multumesc frumos pentru toate cuvintele…stie cum e…cateodata nu esti apreciat, si asta e mare pacat, dar trec momentele astea repede, sunt un om care invata in fiecare zi de la cei din jur 🙂