Make-up pentru DJ JONNESSEY & ANER – SLOW (OFFICIAL VIDEO)

#selfie :  DJ JONNESSEY

Am revenit dragele mele…

Am fost aproape 2 saptamani la Bucuresti si de aceea abia acum reusesc sa va scriu despre un proiect interesant pe care l-am avut acum cateva saptamani.
Am colaborat cu  DJ JONNESSEY & ANER la realizarea videoclipului “SLOW”
A fost placut in compania lor, am ras, ne-am distrat, dar ne-am facut si treaba foarte bine.
Pe  DJ JONNESSEY il cunosc de vreo 3-4 ani si stiam ca e un tip foate simpatic (am avut colaborari impreuna pentru lansarea Optimals by : Oriflame, dar ne-a ajutat cu promovarea si la un targ de handmade unde revista Atelierul isi lansa a doua revista print) mereu te face sa razi si sa te simti bine, deci eram sigura ca si acum tot asa se va intampla 🙂
Pe ANER, abia atunci am reusit sa-l cunosc si trebuie sa recunosc ca e un tip foarte fain si fetelor, canta bestial, danseaza foarte bine…ce mai !!! :)))
Clipul s-a filmat deasupra unei cladiri din centrul Clujului, mai exact intr-un pod vechi. Au fost cadre foarte frumos luate de baietii de la montaj, asa ca va las cu drag sa-l vedeti!

 Ea este Sibrina, prezenta feminina din videoclip :

Videoclipul :
MUZICA & TEXT: ANER & DJ JONNESSEY
ORCHESTRATIE: ALEX MALSCHI, TUDOR MARCIU, DJ JONNESSEY & ANER
VIDEO by: http://www.colorspring.ro
MASTER: TUDOR MARCIU (MOVING RECORDS)
COVER: 2KDESIGNS
FOTO: ANDREI VIRTIC
Make-up : Gabriela Popescu / Makeup & Bridal Accessories

Cat tine de making off, toate fotografiile le-am facut cu telefonul, calitatea lasa de dorit, stiu, dar aici puteti sa-i vedeti si pe baietii din spatele acestui videoclip, deci intreaga echipa!
Enjoy! 🙂

Comments are closed.