Culoarea anului 2015 si o sugestie pentru machiajul de Revelion!

Saptamana aceasta este una de relaxare si leneveala, stiu…dar hai sa ne gandim si la frumosul eveniment ce va fi zilele urmatoare, asa ca, v-am pregatit un machiaj pentru miercuri noapte 🙂
Eu personal voi fi la Predeal, deci nu prea voi putea sa-mi mai fac acest machiaj, dar pentru voi poate o sa fie o idee buna !

In primul rand va sugerez sa aveti grija de tenul vostru, sa fie hidratat si proaspat ( aplicati seara si o masca exfolianta si apoi o crema hidratanta.)
Dimineata aplicati doar o apa termala si lasati tenul sa fie curat toata ziua.
Seara sunt cativa pasi pe care trebuie sa-i urmariti :
1. Aplicati o baza de machiaj ( pentru un make-up impecabil va sugerez o baza de machiaj cu silicon)

2. Aplicati fondul de ten uniform cu o pensula.
3. Aplicati pudra ( va fixa machiajul)

4. Stilizati-va sprancenele ( folosind un fard special si o pensula pentru sprancene)
5. Pentru ochi va sugerez un smokey eyes :

Acest tip de machiaj este unul monocromatic ( o singura culoare) Intensitatea machiajului este la baza genelor superioare si inferioare, difuzandu-se spre margini.

Acest tip de machiaj poate avea si intensitati mai mici. Nu este neresar sa se lucreze doar in nuante de negru, sau maro inchis. Smokey eyes se poate lucra si in culori mai fine : griuri, marouri mai deschise, mov.

Se va incepe prin conturarea cu o linie generoasa la radacina genelor inferioare, superioare si conjuctiva cu un creion mai inchis la culoare. Pe toata pleoape mobila se va fixa creionul aplicat cu fard in intensitatea dorita si apoi se va degrada spre spranceana, urmarind o linie ascendenta din coltul exter al ochiului. ( Mai multe stiluri de machiaj le puteti invata la cursurile mele din Cluj, detalii AICI )
Pentru machiajul de mai sus am folosit nuante de maro mate, sidefate si culoarea anului MARSALA
6. Aplicati mascara pe toata suprafata genelor superioare, dar si inferioare. Aplicati si gene false! Singurul meu sfat aici este sa achizitionati gene false de cea mai buna calitate, la fel si lipiciul pe care il folositi la aplicarea lor. Puteti urmari un articol aici : Machiaj de Sarbatori pentru Digi 24 Cluj
7. Aplicati fard de obraz si iluminator ( Aveti grija sa nu faceti bujori in obrajori)
8. Aplicati creion pe toate suprafata buzelor, apoi un ruj cu o pensula speciala si mai apoi putin gloss pentru buze senzuale si apetisante.
9. Zambiti si simtiti-va bine in noaptea de Revelion!
Va mai dau un sfat : Daca este pentru prima data cand doriti sa faceti acest machiaj, va sugerez sa-l “probati”astazi, sa nu stati in noaptea de Rev`sa il faceti si sa nu reusiti, sa va astepte prea mult iubitul si sa va stresati 🙂 
Cat tine de par si tinuta : 
Parul meu natural este foarteeeee drept, am reusit sa-i fac cateva bucle si sa le prind lejer cu agrafe.
Tinuta este una simpla, dar te scoate din toate incurcaturile : 
Rochie neagra de la H&M, accesorizata cu o curea metalica si o pereche de cercei pe care eu i-am facut negrii cu franjuri si cristale!
Va imbratisez si sarbatoriti frumos! 
LA MULTI ANI 2015!

2 Comments on Culoarea anului 2015 si o sugestie pentru machiajul de Revelion!

  1. Pasca Madalina
    January 15, 2015 at 11:27 am (9 years ago)

    Salut,Gabriela! As vrea sa te intreb ce parere ai despre produsele de la NYX,vreau sa-mi achizitionez o parte si vreau sa fiu bine informata despre calitate.Multumesc!