Duminica, 15 martie, va invitam la : Raw Generation Expo ( Grand Hotel Italia)

Va asteptam cu drag la prima editie din Ardeal a Expozitiei Raw Generation, care va fi pe 15 martie 2015 la Cluj-Napoca.
Expozitia se va desfasura doar in ziua de duminica, 15 martie, intre orele 9-19 la Grand Hotel Italia.
Sincer eu ador toate dulciurile Raw…abia astept sa vad cine o sa mai fie prezent la acest eveniment si ce surprize placute vom avea din partea organizatorilor.

Din surse sigure va anunt ca cei de la Rawana  ( magazinul cu dulciuri bune si sanatoase din Iulius) vor fi prezenti 100% la acest eveniment si cei de la http://www.bioki.ro  ( site-ul ce gazduieste  : Evolve Beauty, o marcă din Marea Britanie ce propune o gamă de produse cosmetice bio pentru îngrijirea tenului, corpului și părului, brandul francez Luna Beauté ce oferă produse pentru îngrijirea tenului și corpului concepute într-o concentrație ridicată cu Unt de Shea în formă pură și nerafinată ceea ce permite conservarea tuturor proprietăților care fac acest ingredient minune atât de renumit, dar si alte game foarte interesante )

Expozitia Raw Generation este dedicata unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din tara. Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe o suprafata mai mare de 570 mp plus o sala de prezentari, iar intrarea va fi gratuita.

In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de sanatate, demonstratii culinare live si ateliere ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios. Prezentarile se vor desfasura intre orele 10:00-19:00. Programul va fi afisat in cadrul evenimentului.

Acest eveniment este organizat de Ligia si Raoul Pop, care promoveaza intens alimentatia raw food in Romania din 2009 si pana in prezent. Ligia Pop este cunoscuta national si international ca raw food chef, este castigatoarea titlului international YouTube Next Chef alaturi de alti 15 bucatari din intreaga lume si autoarea cartilorPasi in lumea muzicii“, “Retete vegane fara foc“, “Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie“, “Deserturi pentru parinti si copii sanatosi“, “Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos” si “Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa“.

Ca la fiecare editie, vor fi prezente firme din intreaga tara care vor expune o gama diversificata de produse si solutii pentru un stil de viata sanatos. Veti gasi:

  • Preparate raw food proaspete (restaurante/cofetarii vor expune si vor vinde in cadrul expozitiei).
  • Ingrediente raw food: seminte de germinat, seminte si nuci, alge marine, superalimente, uleiuri presate la rece, ceaiuri si fructe uscate etc.
  • Ingrediente si preparate vegane.
  • Produse romanesti ecologice si naturale.
  • Cartile Ligiei plus multe alte carti care promoveaza un stil de viata natural si pozitiv.
  • Echipamente si aparatura: storcatoare prin presare la rece automate si manuale, germinatoare, blendere si ustensile de bucatarie, filtre de apa, ionizatoare etc.
  • Ingrijirea si mentinerea cosmetica a pielii prin metode naturale (epilare cu zahar, manichiura spa, machiaj mineral etc.)
  • Cosmetice naturale, bio si handmade.
  • Sapunuri si detergenti naturali si bio.
  • Metode naturale de prevenire si vindecare (aromaterapia, lumanari naturale etc).
  • Incurajarea copiilor de a manca sanatos prin simpla metoda de a prepara mancare impreuna cu ei sau prin joc.
  • Nastere naturala, alaptare, auto-diversificare si tot ce tine de promovarea unei cresteri frumoase si armonioase a generatiei viitoare.

Lista prezentarilor care vor avea loc in Sala Vivaldi:

  • 12:00 – 13:00 Demonstratie culinara si prezentare storcator prin presare la rece Kuvings – Ligia Pop impreuna alaturi de Kuvings Romania
  • 13:00- 15:00 Seminar auto-diversificare (BLW) și atelier de gătit raw: “Veselie la masă!” – Simina Serban (3TimesWoman). Pentru mai multe detalii, apasati aici iar pentru inscrieri, apasati aici.
  • 15:00-16:00 Seminar “Uleiurile esentiale VIVASAN – remediu pentru trup, minte si suflet!” – dr. Angela Laur
  • 16:00- 17:00 Seminar “Terapia cu Hrana Vie – Cazuistica, Metoda de abordare, Decizie terapeutica” – dr. Olivia Langa (“Crud si Sanatos”)
  • 17:00-19:00 Atelierul adresat bebelusilor si copiilor mici (6 luni – 6 ani) “Noi facem papa viu si delicios!” – Raw Vegan Baby Club & Green First Steps. Pentru mai multe detalii si inscrieri, apasati aici.

 

Va asteptam cu mare drag si la aceasta editie!

Comments are closed.