Detalii despre cursul de initiere in arta machiajului



Ma bucur nespus ca sunt din ce in ce mai multe fete pasionate de arta machiajului si ma intreaba despre cursul pe care il predau la Fashion Academy, de accea mai jos am selectat cateva detalii.
Cursul se face la  Fashion Academy ( Str. Bucuresti, nr.74 – Marasti)
Trainer : Gabriela Popescu a absolvit Facultatea de Arta si Design in Cluj-Napoca si are o experienta de peste 5ani ca si Make-up artist. In ultimii ani a realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare a unor companii renumite din domeniul frumusetii si al modei precum: Benvenuti, Guess, Piera, Abelle Romania, Laura Ciobanu, Noshasha, diferite sedinte foto pentru stilisti, portofolii pentru modele, dar a avut si placerea sa lucreze cu persoane publice cum ar fi : Alexandra Ungureanu, Sore, Cristian Gog, Lucia, Mihaela Tivadar, ANER, Dj Jonnessey si lista poate continua. A absolvit cursul de Perfectionare in arta machiajului si a participat la nenumarate Masterclassuri de make-up din tara. A tinut ateliere de machiaj pentru diferite companii din industria frumusetii, se ocupa de organizarea diferitelor evenimente de moda si frumusete din Cluj si scrie aproape zilnic pe blogul ei despre beauty si lifestyle.
Puteti sa-i urmariti activitatea pe :

Detalii curs : – Introducere in machiaj – Notiuni dermo-cosmetice – Teoria culorii – Tehnici de corectare a fetei – Machiajul ochilor ( tehinici de corectare ) – Machiaj de zi – Machiaj pentru sedinta foto – Machiaj fantezie – Machiajul banana inchisa – Machiajul smokey eyes – Machiaj mireasa – Aplicarea genelor false de tip smocuri si banda.
Costul lui este de 1000 de lei, se poate plati in 2 rate. O rata cand iti faci contractul ( 500 de lei ) si cealalta rata (500 lei) in a 4a sapt. de curs.
Cursurile sunt acreditate de Minister, la sf. cursului se va da examen scris si proba practica.
Orele se tin luni, marti, miercuri de la 10:00-14:00 la Fashion Academy.
Se lucreaza cu produsele scolii ( diferite branduri) si pensule trebuie sa isi achizitioneze fiecare cursanta in parte. ( Bineinteles trainerul va ofera detalii despre pensulele pe care le puteti achizitiona, etc.)
Cursante max. 6
Se lucreaza cursanta cu cursanta timp de 4 sedinte, mai apoi fiecare cursanta isi va aduce din exterior un model ( noi avem deja o baza de date de peste 50 de modele, deci puteti si de acolo sa va luati un model, cu care sa colaborati)
Ziua de curs este impartita :  cca. 30 min. teorie, cca.30 de min. Demonstratia trainerului si 2 ore practica pentru cursante. 

Pentru orice alte detalii poti sa ma contactezi :

Gabriela Popescu : 0746155768 si adresa de e-mail : contact@gabrielapopescumakeup.ro
Multumesc!

Comments are closed.