Masterclass Alex Abagiu si Hagai Avdar

Salut si bine v-am regasit!

Am tot postat pe instagram ( ma gasiti pe : @gabrielapopescumakeup.ro ) cum ca voi veni la Bucuresti la MakeUp Fest si mi-ati spus sa va dau detalii.

M-am hotarat sa va scriu aici.

Ei bine, in data de 3 noiembrie am la Cluj, Beauty Bloggers Meeling Cluj pe care-l pun la punct de prin luna ianuarie si trebuie sa fiu prezenta bineinteles, dar nu m-am putut abtine si am zis ca a doua zi, mai exact pe 4 noiembrie vin la Bucuresti !

Asa ca, mi-am luat un bilet dus-intors cu Blue Air si gata!

Voi pleca fara blonduta si fara sotul meu, va fi doar momentul meu, pentru ca vreau sa mai invat si sa iau pulsul unui targ de beauty tare drag mie.

Voi pleca din Cluj pe la 5 dimineata si in Bucuresti ajung pe la 8:00. Ma duc sa-mi iau micul dejun prin Romana si apoi merg la Crystal Palace Ballrooms Evens .

Acolo voi avea parte de vreo ora, doua sper de vazut ultimele noutati in materie de beauty, vreau sa-mi cumpar cateva chestii, voi vedea ce-mi trage cu ochiul si mai ales sa merg la 2 masterclass-uri.

  1. Voi merge la pe unul dintre cei mai renumiti make-up artisti din Israel – HAGAI AVDAR (Instagram @hagaiavdar). Renumit pentru transformarile sale pe diferite tenuri cu imperfectiuni sau tenuri mature, Hagai vine pentru prima data in Bucuresti pentru a impartasi din secretele sale. Eu voi ajunge pentru ziua a doua ( prima zi chiar mi se pare grozava si tare rau imi pare ca nu voi fi prezenta acolo) dar voi merge la un super demo smokey look in 4 noiembrie.
  2. Orar: 10.00 – 13.30
    DEMO 1 – Dramatic cat eye – Hagai Avdar signature look
    DEMO 2 – Smokey eyes transformation

    Mai multe detalii despre event gasiti pe pagina de Facebook a celor de la Makeup4all Events Seminar Haigai Avdar 2. Alexandru Abagiu – Un masterclass – sesiunea Toamna / Iarna 2018. In 4 noiembrie, intervalul 15.00-19.00! Tema este “Morphing” iar pe scena vom vedea 3 look-uri complete. Mai multe detalii gasiti pe pagina lui : Alexandru AbagiuSeminar AbagiuAsa de repede cred ca va trece ziua, dar abia o astept! Ne vedem cu drag si bucurie atunci.  Va pup!

Comments are closed.