MAC in Cluj si noile colectii : Moody Blooms & Pedro Lourenco

Salutare tuturor!
Am terminat acum cateva ore programarile de make-up, am avut o mireasa ce a avut starea civila si a fost o minunatie de fata! Sa vezi bucuria in ochii clientelor este cel mai frumos sentiment!!!
Am ajuns acasa, m-am relaxat putin si m-am hotarat  sa va scriu despre un eveniment important in Cluj si despre acelasi brand cu cele 2 colectii pe care le lanseaza!
Este vorba de MAC!

Da, brandul canadian a venit in Cluj…mai exact In Iulius Mall, la parter!
Am reusit sa ajung la inaugurarea magazinului pentru cateva minute( eram exact in trecere, ptr. ca ma pregateam sa ajung la Drobeta Turnu Severin)
Le-am revazut pe fete si am apreciat munca pe care au depus-o pentru ca magazinul sa arate impecabil.
Frumoase, cu zambetul pe buze asa cum sunt toate fetele MAC eu clujencelor noastre le doresc multa bafta ( pentru ca atunci cand lucrezi cu clienti/cliente ai nevoie de multa rabdare) dar eu sunt sigura ca ele vor face fata cu brio 🙂

  Sper zilele urmatoare sa merg la magazin sa fiu si eu rasfatata de ele 🙂

Mai jos vreau sa va povestesc despre cele 2 colectii noi lansate si sa va fac curioase…Aaa…stiu ca e putin dificil pentru cele care nu sunteti din : Bucureti, Timisoara, Cluj ( doar acestea sunt orasele unde gasiti produse MAC in Romania) dar sa stiti ca se pot comanda si on-line produsele dorite. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina MAC Cluj si sa le trimiteti un mesaj fetelor cu detalii despre comanda pe care vi-o doriti!
Colectia Moody Blooms :

Preturi:
Eyeshadow 86 lei
Fluidline 92 lei
False lashes 97 lei
Sheen Supreme Lipstick 92 lei
Sheen supreme Lipglass  97 lei
Blush 107 lei

Pedro Lourenco 
La doar 23 de ani, Pedro Laurenco a devenit cel mai tanar partener MAC alaturi de care a creat o colectie editie limitata incantatoare!
Eu cred in acesta colectie, imi inspira eleganta, rafinament si inocenta 🙂

 
Nuanţe îndrăzneţe combinate cu nuduri soft, toate într-un ambalaj-ediţie limitată.Paleta Nude oferă ochilor un finish metalic subtil, în timp ce obrajii capătă un aspect îmbujorat atrăgator cu Powder Blush (Duo). Cream Colour Base o bazăiluminatoare ce poate fi folosită pe pleoape, obraji şi buze creează un look glowy atât de în trend acest sezon.  Din colecţie nu puteau să lipsească lacurile de unghii, rujurile si gloss-urile pentru a te face remarcată printr-un stil chic.

Comments are closed.