Bloom Your Business – Bridal Bouquets & Floral Accessories by : Floristiq Art

Bloom Your Business – Bridal Bouquets & Floral Accessories este un proiect la care am participat acum cateva luni cu mare drag. 

Andreea Stör (designer florist) este o persoana draga mie de aici din Cluj, care iubeste arta si florile.
In revista Floriology(America) Andreea Stör povesteste despre visul ei…

Visul romanesc vs Visul American
Acum 2 ani am debarcat pe un taram virgin, unde toata lumea credea ca voi fi inghitita de ceilalti si nu va mai ramane nici o urma din ceea ce se numea visul meu. Mi se spunea ca Romania nu e un “taram fertil” si ca pamanturile altor tari sunt mult mai fertile pentru ceea ce eu doream “sa plantez”. Dar, am mers mai departe sa imi urmez visul.
Visul meu, acela de a face educatie in designul floral din Romania a inflorit si roadele lui au ajuns pana departe,tocmai in America, in revista Floriology.
Acesta este visul meu romanesc si nu trebuie sa fii in America pentru a reusi: “The best of both worlds: Romania’s Andreea Stor is a source of inspiration and business education for European florists”

La evenimentul : Bloom Your Business – Bridal Bouquets & Floral Accessories am facut parte din echipa si va arat cu drag cateva lucrari are designerilor floristi, ale Ralucai Horvat si ale mele, Gabriela Popescu!

Enjoy!
Make-up : Gabriela Popescu
Hair : Raluca Horvat 

Comments are closed.