Accesorii pentru copii “Petit” by: Gabriela Popescu

De ceva timp ma pregatesc pentru o colectie speciala. Am vrut accesoriile mele sa le transform si sa devina accesorii pentru cei mici. Si asa s-a si intamplat, am reusit sa duc la final o colectie care mi-e foarte draga.
Accesoriile sunt destinate bebelusilor si copiilor, fetitzelor in special, care vor sa fie cochete si dragalase si atunci cand merg la gradinita, la scoala, la petrecerile pentru copii si asa mai departe.
Colectia este plina de culoare, veselie si puritate. Florile sunt atasate pe un elastic alb moale, care nu deranjeaza capul copilasului.(aceasta este modalitatea de prindere)
Materialele folosite sunt tull-uri si organza accesorizate cu margelutze, bile, fundite si alte minunatii!
Si pentru ca mamicile nu sunt nici ele neglijate, vreau sa va aduc la cunostinta ca aceste accesorii se pot realiza la comanda si pentru mamici ca brose:)
Pentru orice detalii astept e-mail de la voi!
Cu drag,
G.
Deja am avut 3 domnisoare in devenire, frumoase foc, care mi-au fost modele. Va prezint mai jos fotografii cu ele: 
Patricia: 1 an
Ana:
Carina: 3 luni (Multumesc mult pentru fotografiile minunate realizate de taticul Carinei http://www.bigmarry.ro
Mai jos va ofer cu drag fotografii cu accesoriile pe care le-am realizat!
Vizionare placuta mamici si astept comenzi!

1. Floricica realizata din tull-uri colorate, accesorizata cu o bila alba. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!

2. Floricica realizata din tull-uri colorate, accesorizata cu mici perle. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
3. Floricica realizata din tull-uri colorate, accesorizata cu mici perle. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
4. Floricica realizata din tull-uri colorate, accesorizata cu o bila roz deschis. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
5. Floricica realizata din tull-uri colorate, accesorizata cu o bila rosie. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
 6. Floricica realizata din organza gri perlat, accesorizata cu o mici margele cu model vintage. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
 7. Floricica realizata din tull-uri colorate si organza, accesorizata cu o mici perle. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
 8. Floricica realizata din organza auriu, accesorizata cu o bila galbena. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
 9. Floricica realizata din tull-uri colorate si organza, accesorizata cu o floricica bleo si bila roz deschis. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
 10. Floricica realizata din tull-uri colorate, accesorizata cu un cristal albastru. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
 11. Floricica realizata din tull-uri colorate, accesorizata cu o bila roz fucsia. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
 12.Floricica realizata din organza miv, accesorizata cu o mici margele cu model vintage. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
 13. Floricica realizata din organza bleo, accesorizata cu mici margele aurii si bleo. Modalitate de prindere: elastic alb moale.La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
 14.Floricica realizata din tull-uri albe, accesorizata cu o bila alba. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!
 15.Floricica realizata din tull-uri colorate si organza, accesorizata cu o mici perle si o bila rosie. Modalitate de prindere: elastic alb moale. La comanda se poate realiza si brosa pentru mamica!

1 Comment on Accesorii pentru copii “Petit” by: Gabriela Popescu

  1. BigMarry
    March 19, 2010 at 9:35 pm (14 years ago)

    Arata bestial! Felicitari si spor la ceea ce faci! 🙂