Ce voi face la atelierul de make-up de astazi!

Astazi voi avea o intalnire cu cei care participa la atelierul meu si voi discuta foarte lejer cu ei. In primul rand ma intereseaza daca sunt persoane care au sau nu de-a face cu domeniul. Atunci cand sunt specialisti in sala nu poti sa te adresezi chiar “basic”dar in acelasi timp trebuie si pe cei care nu stie deloc ce insemna o pensula de blush sa-i explici frumos si cat se poate de clar.

Voi discuta despre tipurile de ten, curatarea tenului, care sunt produsele special create pentru fiecare ten in parte, atunci cand il curatam, cum se aplica produsele de curatare, cum aplicam o masca, cum aplicam un gomaj si cum hidratam pielea. Acum pentru sezonul rece mult mai bine si mai profund decat vara.

Dupa aceasta parte voi discuta despre produse, pensule, le voi arata si le voi explica fiecare ce face, si cum se aplica.
Voi discuta despre machiajul de zi, un machiaj fin, cu produse pentru hidratare mai mult decat pentru a colora machiajul.
Cum se aplica fardul de ochi, cum aplicam mai comod rimelul, tusul,cateva trucuri.
Bineineles la atelierul de astazi, voi face si o demonstratie si voi discuta toate aceste etape pe model.
Ajungem la pometi si ruj, toate detaliile despre aceste produse, de cate feluri sunt si cum se aplica.
Pentru ca timpul va trece foarte repede nu voi avea 2 modele ci pe modelul cu machiajul de zi, il voi schimba foarte usor ca sa fie si un machiaj de seara. Voi accentua buzele( daca domnisoara are buze frumoase) sau ochii, ( daca domnisoara are ochi frumoasi)

Va fi un proiector unde spre sfarsitul atelierului vor fi proiectate machiaje facute de mine de-a lungul timpului.

Si ne vom incalzi cu cea bun de tot!!!
Va astept cu drag, azi de la ora 19:00, la Casa Tiff ( Cluj-Napoca)
Evenimentul de pe facebook, se afla AICI

3 Comments on Ce voi face la atelierul de make-up de astazi!

  1. Gabriela Popescu
    November 15, 2012 at 1:31 pm (11 years ago)

    Anca, multumesc mult de tot pentru aprecieri, ma bucur ca se simte ca tot ce fac, fac cu mult drag si pasiune! 🙂 Te pup!

  2. Anca
    November 16, 2012 at 2:44 pm (11 years ago)

    Multa bafta si la mai mare! Te pup si eu 🙂