Joi, va predau 2 ore frumoase de machiaj!

Evenimentul de pe facebook il gasiti aici:
Atelier de Make-up!

Joi, de la ora 19:00, la Casa Tiff, Atelierul de make-up are loc în cadrul Incubator107 Cluj  şi este ţinut de mine 🙂


CE?

Atelierul va avea două şedinţe, pe 15 şi pe 29 noiembrie. Vom discuta în prima parte despre îngrijirea feţei, cum să ne demachiem, cum sa ingrijim tenul in perioada rece a anului, cum să ne găsim produsele de ingrijire pentru fiecare tip de ten.

În a doua parte, vom discuta despre machiajul de zi cu zi, cum să faci un machiaj în 5 minute, dar şi lucruri mai complexe, cum ar fi aplicarea corecta a unui tus de ochi, sau aplicarea genelor fir cu fir.

CU CINE?

Cu Gabriela Popescu, designer de bijuterii la bază, dar şi o foarte bună machioză. Lucrează în domeniu de mai bine de 4 ani. A lucrat la cateva studiouri foto din Cluj-Napoca, a colaborat cu fotografi, pentru diferite şedinţe foto cu diferite firme de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
Realizează machiaje pentru diferite evenimente, banchete, baluri de boboci,mirese,sedinte foto pentru reviste, pictoriale, dar face şi ” face painting” şi “body painting”.
E genul de om cu zâmbetul pe buze tot timpul, care doreşte cu cea mai mare plăcere să împărtăşească tot ce stie şi ce a învăţat în toţi aceşti ani de muncă în domeniu.

CU CE?

Cu multă voie bună, răbdare şi sperăm cu mulţi doritori de a învăţa secretele machiajului.

Participarea la atelier este gratuită, însă este recomandată o donaţie de 10 lei pe atelier.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Comments are closed.