Pentru viitoarele mirese, detalii despre machiaj si programari 2013


Dragele mele viitoare mirese!

Am inceput programarile pentru machiajele pentru mirese, asa ca imi doresc sa aveti la cunostinta urmatoarele detalii.
Despre produsele pe care le folosesc pot spune ca sunt de calitate si toate clientele mele au fost foarte multumite.
Folosesc produse de la Coastal Scents, Bourjois, Oriflame ( sunt printre cei 6 make-up artisti din Romania, pentru aceste produse) MAC, Maybelline, FlorMar Proffesional, Lòreal Paris si alte produse.
Dupa cum cred ca ati vazut, la mine pe facebook, pe profilul personal, exista rubrica “Make-up by: Gabriela Popescu” si “Make-up for a lovelybride by: Gabriela Popescu “, in aceste albume poti observa ce am lucrat de-a lungul timpului.
Deasemenea daca iti plac voaletele pentru mirese, exista un album special creat cu aceste superbe accesorii pe care le realizez, intitulat “LovelyBride”
Atunci cand realizez un machiaj de mireasa ma intereseaza clienta mea sa fie multumita, sa fie un machiaj care sa o reprezinte si sa se simta confortabil cu acesta. Bineinteles imi doresc sa am si mirese indraznete care isi doresc un machiaj spectaculos pentru o asemenea zi.


Cu fiecare mireasa, eu am facut si cate o programare pentru o proba, in care se lucreaza si se povesteste cu clienta mai multe detalii si facem ca machiajul sa fie ce isi doreste ea.
Eu as recomanda sa il facem pe lumina naturala si de ce nu in acea seara sa iesi in oras sa-ti faci o idee cat tine machiajul.
Machiajul de mireasa cuprinde si partea de demachiere, tofiniere si de hidratare a pielii, ca apoi sa se lucreze pe un ten cat mai perfect, ca toate produsele sa intre foarte bine in piele si sa se “fixeze”
Bineinteles recomand cu o saptamana inainte un tratament cosmetic la cineva de specialitate, pensat, epilat mustata, daca este cazul.
Deasemena recomand mersul la solar ( daca este cazul bineinteles) tot cu cel putin o saptamana inainte de machiaj.
Se pot aplica si gene false, la acest capitol se discuta la proba si iti pot sugera eu cateva magazine de unde sa ti le cumperi.
Machiajul cat si proba se pot face la mine acasa sau la client acasa. Pentru deplasare in schimb se va percepe o taxa de 25 de lei ( dus intors)
Daca in ziua cea mare exista si alte persoane care doresc sa fie machiate, aceasta taxa de deplasare nu va mai exista.
Pentru detaliile despre pret, am rugamintea sa-mi trimiteti un e-mail pe adresa:
popescugabytza@yahoo.com, sau mesaj pe facebook.

Va doresc un an MINUNAT  si abia astept sa colaboram!
Cu drag.
Gabriela Popescu

Comments are closed.