Daca vrei sa mergi pe mana unui specialist…

Daca vrei sa mergi pe mana unui specialist…DE CE TREBUIE SA TII CONT!
Dragele si dragii mei,
Anul acesta am avut sute de cliente pe partea de make-up ( si vreau sa va multumesc mult de tot pentru acest lucru) si m-am confruntat de fiecare daca cu tot felul de doamne si domnisoare.
Asa ca, astazi vreau sa va scriu un mini-articol despre machiajul realizat de profesionisti ( am sa va spun din punctul meu de vedere, dar sunt sigura ca si alti make-up artistii imi sustin ideea)

Cand iti doresti sa mergi la un eveniment si doresti sa fii pe mana unui make-up artist, trebuie sa stii ca :

Machiajul te ajuta sa devii dintr-o femeie frumoasa, una speciala in acel moment, sa poti avea mai multa incredere in tine si sa fii…superba!
Cu ajutorul machiajului chipul tau va arata divin…nu vei mai avea cearcane, buzele iti vor fi conturate frumos, vor avea o forma apetisanta, gene tale vor fi mai voluminoase, vei avea o privire de felina…BINE, BINE…DAR!
Ce trebuie VOI (clientele noastre) sa nu uitati este ca…atunci cand iti doresti sa fii impecabila trebuie sa nu uiti si de…PAR SI DE TINUTA!

Am avut multe viitoare mirese ce veneau la proba cu parul intr-o simpla coada de cap, sau pur si simplu mai dezordonat ( erau dupa multele ore de job, ultimele pregatiri pentru nunta, etc…) cu o tinuta lejera, un tricou, un maieu si eu trebuia sa le fac MINUNATE ( exact ca in ziua nuntii lor, ca doar, de aia vin la proba)

Ei bine, abia atunci incepeam eu sa le explic, ce va zic si voua astazi…
Cand mergeti la o proba de make-up,( sau cand mergeti sa va faceti un machiaj profesionist ptr. un eveniment) dupa ce machiajul iti este facut, trebuie sa EXCLUZI faptul ca parul iti este nearanjat, ca nu ai nici un accesoriu, ca poate inca nu esti pensata asa cum vei fi in ziua cea mare, ca ai hainutzele de zi cu zi…si sa te imaginezi cu rochia de gala ( sau cea de mireasa) cu accesorii superbe ce iti armonizeaza intreaga tinuta si bineinteles cu parul, coafura aleasa.

E vorba de ARMONIE…intre make-up/par/tinuta, una fara alta NU SE POATE 🙂
Pentru ca nu vreau sa lungesc subiectul ( daca aveti intrebari, sugestii, puteti sa-mi lasati un comentariu aici si cu drag va raspuns ) am facut acest test pe mine, astazi…(pozele nu sunt editate)

Sa aveti o zi frumoasa!

3 Comments on Daca vrei sa mergi pe mana unui specialist…

  1. Laura C.
    August 29, 2013 at 7:13 pm (11 years ago)

    Când vei scrie ceva despre genele false? Până acum n-am convins nicio cosmeticiană să mi le aplice.

  2. Gabriela Popescu
    August 29, 2013 at 7:15 pm (11 years ago)

    Laura, sa stii ca am sa fac sapt. viitoare ceva articol despre gene false 🙂 Mersi de intrebare…Sper sa citesti cu drag 🙂

  3. Laura C.
    September 3, 2013 at 12:37 pm (11 years ago)

    Chiar vreau să aud opinia unui stilist referitoare la aceste gene pentru ca nimeni nu m-a lamurit in privinta lor.