Astazi merg la un workshoop “Miresele anului 2014” oferit de Studio Espana

Dragele mele, in calitate de MIREASA in 2014 (DAAAA, a venit si momentul meu ) voi merge in aceasta seara la un worshop “Miresele anului 2014” la Studio Espana – unul din cele mai rafinate magazine pentru viitoarele mirese dar si pentru mamici 🙂
Magazinul s-a deschis in octombrie si mai multe detalii despre evenimentul de lansare aveti AICI
Cateva detalii despre acest eveniment:”

 “Dragi miresici, avem pentru voi pregătită o surpriză frumoasă! Zi de zi suntem alături de viitoarele miresele care ne trec pragul pentru a-și găsi rochia perfectă și știm ce stresantă este perioada dinaintea nunții pentru voi.
Așa că am hotărât să vă oferim o seară de relaxare, o seară a fetelor în care aflăm împreună cum ar trebui să vă alegeți rochia de mireasă, pantofii și care sunt tendințele anului 2014 în ceea ce privește hairstyling-ul, astfel încât în marea zi să străluciți. Simina Cheteleș va fi cea care vă va oferi informații despre direcția coafurilor de mirese din 2014. Simina Chelteș are peste 15 ani de experiență în domeniu, este lector național în echipa Joico, iar recunoașterea sa este confirmată și de numeroasele premii obținute de-a lungul timpului.
O nuntă reușită are nevoie de un wedding planner devotat și cu experiență, și pentru asta o vom avea alături de noi pe Geta Ungurean, care ne va prezenta tips&tricks despre organizarea nunții perfecte. Galeria cu flori ne va aduce în prim plan arta frumosului în materie de decorațiuni florale, iar hairstylist-ul Simina Chelteș ne va prezenta cum să ne alegem coafura perfectă care ne pune în valoare. Și pentru că momentele frumoase trebuie imortalizate nu numai în suflet, ci și în fotografii, ni se vor alătura și profesioniștii de la 313.ro. Știm că atmosfera merită un plus de delicatețe și relaxare, așa că  Profi sound&light echipment nu puteau lipsi nici de această dată cu muzica ambientală minunată, care va oferi o notă de rafinament evenimentului. Nu am uitat nici de miri,  mai ales pentru că mai avem un partener surpriză. Dacă miresele strălucesc în rochii Estudio Espana, mirii vor stârni admirația în costumele elegante semnate de Tudor Personal Tailor.”
Mai sunt cateva informatii pretioase pe care cu mare drag vi le recomand, sa le cititi, le ei pe blog!!!
Enjoy!! 

1 Comment on Astazi merg la un workshoop “Miresele anului 2014” oferit de Studio Espana

  1. Refinder
    December 3, 2013 at 6:07 pm (10 years ago)

    casa de piatra pt viitoarele miresici 😉