Atelier de make-up pentru Incubator107 Cluj :)

Dragele mele,
Ma bucur nespus de mult ca am raspuns afirmativ invitatia celor de la Incubator107 Cluj si am fost alaturi de voi joi 🙂
Am avut alaturi de mine 35 de doamne doritoare sa invete tipsuri despre machiajul corector, machiajul de eveniment si multe alte lucruri interesante despre machiaj.
Invitatia a sunat cam asa:

CE? 
Un atelier dedicat femeilor pasionate de make-up. O seara ca intre fete unde vom discuta despre tipurile de ten, care sunt programele de ingrijire a tenului nostru, cum sa avem grija in fiecare seara de tenul nostru, cum să ne demachiem corect, cat de important este tonerul, ce insemna hidratarea unui ten/hranirea unui ten. Cum să ingrijim tenul în perioada rece a anului şi despre cum să ne găsim produsele de ingrijire pentru fiecare tip de ten in parte. Urmeaza apoi gasirea celui mai bun fond de ten ( pentru fiecare tip de ten in parte, de cate feluri sunt fondurile de ten, cum sa il alegi pe cel mai bun, cum trebuie sa-l aplici si mai ales ce culoare sa aplici) Kitul pe care orice femeie ar trebui sa-l aibe in trusa de cosmetice atunci cand vorbesti de pensule, pasii unui make-up de zi cu zi, dar si unul de eveniment.
CU CINE? 
Cu Gabriela Popescu, make-up artist cu peste 5 ani de experienta in domeniu. In ultimii ani, am realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare a unor companii renumite din domeniul frumusetii si al modei precum: Benvenuti, Piera, Guess, diferite sedinte foto pentru portofolii de hair, portofolii pentru modele, dar am si avut placerea sa lucrez cu doamne si domnisoare gata sa isi aleaga un machiaj special pentru o zi la fel de speciala. Sunt genul de om cu zâmbetul pe buze tot timpul, care doreÅŸte cu cea mai mare plăcere să împărtăşească tot ce stie ÅŸi ce a învăţat în toÅ£i aceÅŸti ani de muncă în domeniu. Cu cine? Poti veni singura sau alaturi de cele mai bine prietene ale tale. Impreuna vei putea invata cum sa te machiezi corect. Nu uita sa-ti aduci si un pix si o foaie, sunt sigura ca vei avea multe lucruri sa ti le notezi. Cand? Joi, 20 februarie, la ora 19:00 la ClubHub 
CU CE? Cu multă voie bună, răbdare şi sperăm cu mulţi doritori de a învăţa secretele machiajului. Participarea la atelier este gratuită, dar sugeram o donație de 20 lei pentru întreg atelierul sau 10 lei pentru fiecare întâlnire. Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Am vorbit despre cat de importanta este demachiere, ce importanta au produsele pentru conturul ochilor, dar si ce este iluminatorul si daca ne ajuta creionul de buze sa pastram fresh rujul 🙂
Sper ca v-am raspuns asa cum va doreati la toate intrebarile din cardul cursului dar si la cele de dupa eveniment si ca ati avut o seara frumoasa alaturi de mine.
Va voi tine la curent despre urmatoarele evenimente, pana atunci va las cu aceste frumoase imagini!

Comments are closed.