Detalii pentru viitoarele cliente

Dragele mele,
Ma bucur ca pe zi ce trece activitatea mea de make-up artist evolueaza, sincer am muncit mult pentru asta si inca muncesc.
Sunt genul de om care mereu vrea sa invete, de la oameni buni, foarte buni, de la fiecare clienta, din reviste, din tutoriale si asa mai departe.
Maine incepe un nou sezon, sezonul nuntilor, a evenimentelor frumoase ( Nunta mea, 14 iunie ) si mi-am permis sa va povestesc cate ceva 🙂
In primul rand, am rugamintea programarile ( Pe Facebook sau intr-un e-mail la adresa: popescugabytza@yahoo.com) sa vi le faceti cu cel putin o luna inainte de eveniment ( atunci cand sunteti invitata la o nunta/botez/festivitate/sedinta foto si doriti sa apelati la serviciile mele) si daca sunteti mireasa, cu cat mai repede cu atat mai bine. Agenda mea este aproape plina in fiecare sambata dimineata si va multumesc din suflet pentru asta!
Atunci cand veniti la un specialist trebuie sa tineti cont de cateva detalii :

    Recomand cu o saptamana inainte un tratament cosmetic la cineva de specialitate, pensat, epilat mustata, daca este cazul.ATENTIE!!!!!! Mersul la solar il recomand, DOAR DACA ESTE CAZUL SI CU CEL PUTIN  o saptamana inainte de machiaj/ziua cea mare.


Pentru machiajul de eveniment recomand cu caldura genele false. Vor da un plus de stralucire machiajului.  AM RUGAMINTEA SA STIU INAINTE DE MACHIAJ, daca doriti.


Am rugamintea sa fiti punctuale la programari si daca intervine ceva sa fiu anuntata cat mai repede cu putinta.

Fiti indraznete in machiaj si nu uitati ca specialistii fac minuni 🙂
Model : Gabriela Popescu 

 Va pregatesc o noua colectie de voalete pentru mireasa si bineinteles voi face si o sedinta foto pe masura. Pana atunci va invit cu drag sa vedeti ce am pe stoc, in magazinul meu on-line!
Detalii voaleta :
Voaleta pentru mireasa cu dantela lucrata manual.VANDUTA!Voalul plasa este detasabil si este ivory.
Are aplicatii de margele de nisip cusute ivory/champanie, margele sidefare alb/ivory si cristal din sticla.
Voaletele se trimit prin Fan Curier.

Model UNICAT
Pret: 150 lei


Comments are closed.