Duminica 6 iulie, pe 2 roti la SkirtBike in Cluj incepand cu orele 14:00

Duminica cu flori in par, cu rochite colorate si musai pe bicicleta va asteptam la SkirtBike Cluj!!!


SkirtBike (skirtbike.ro) este un proiect care a inceput in anul 2010 la Bucuresti si in cativa ani acest eveniment a devenit unul national, organizandu-se in din ce in ce mai multe orase din tara.

Alaturi de Bucuresti, Timisoara, Iasi, Sibiu, Drobeta –Turnu Severin, Baia Mare, Arad, Brasov, Constanta, Alba Iulia si Satu Mare, Clujul s-a alaturat si el acestui proiect, anul acesta urmand sa aiba loc cea de-a treia editie a SkirtBike Cluj organizata sub egida CCN.

Obiectivul principal al acestui eveniment este organizarea unei frumoase promenade pe biciclete la care vor fi prezente doamne si domnisoare pregatite sa pedaleze in tinute cat mai feminine. Organizatorii isi propun  sa incurajeze femeile sa foloseasca bicicletele ca mod de viata, in transportul de zi cu zi si sa inteleaga ca mersul pe bicicleta nu le restrictioneaza in nici un fel activitatea, ele putand purta orice fel de tinuta fara a-si pierde din feminitate.
La fel ca in anii trecuti ne-am propus sa pornim si sa incheiem defilarea in Parcul Central, de data acesta locul de plecare/sosire fiind la iesirea spre podul „Napoca”. De asemenea la sosire se va organiza o tombola cu surprize pentru participante.
Defilarea va incepe de la ora 14:00 din Parcul Central – intrarea Splaiul Independentei – pod Napoca, iar evenimentul va incepe de la ora 13:30 – astfel vom avea timp sa aranjam frumos si bicicletele sa rezolvam si problemele tehnice.
Multa bafta fetelor si abia astept sa ma intalnesc cu fetele ce vor castiga din partea mea un machiaj!
 

Comments are closed.