Vineri, 14 noiembrie prezint un spectacol caritabil…va astept si pe voi!

Dragii mei,
Saptamana trecuta am fost suna de Adela sa-mi spuna ca si-ar dori foarte mult sa vin sa prezint un spectacol caritabil, alaturi de Asociatia Alfa Grup, vineri 14 noiembrie de la ora 18:00.
Nu mi-au trebui mai mult de 3 minute si am spus DA, abia astept sa fiu alaturi de ei in acest proiect si daca trebuie sa ajut cu ceva va sunt alaturi.
Spectacolul caritabil “Adu Culoare” se desfasoara vinerea aceasta, in data de 14 noiembrie de la ora 18:00 in Complexul Leu ( Piata Mihai Viteazu, intrarea Bamboo )

Scopul acestui spectacolul caribabil “Adu Culoare ” este ca acesti copii din centrele de plasamente sa fie ajutati!
Ei au nevoie de terapie, sprijin emotional pentru depasirea traumelor cauzate de abandon si abuz, medicamente si chinetoterapeutice, activitati educative, sportive, culturale si motivationale.
Aici vine rolul nostru, sa ajutam si sa fim alaturi de ei.

Suntem o mana de oameni clujeni cu dorinta sincera de a ne ajuta semenii. Noi, cei implicati ne dorim ca prin actiunile noastre sa punem in practica principiile crestine in care credem.Astfel, am inceput cu cativa ani in urma cu actiuni de ajutorare, in special adresate familiilor sarace si copiilor de romi de la sate.
De un termen relativ scurt, pe inima noastra s-au lipit si copilasii pentru care nu lupta nimeni: cei abuzati, cei abandonati sau fara apartinatori aflati in spitalele de copii si maternitatile din Cluj precum si cei institutionalizati in orfelinate.
Proiectele noastre se adreseaza pe moment Clujului. Suntem constienti ca va fi nevoie de mult efort, timp si resurse financiare – insa credinta noastra este ca o parte din ele se vor extinde la nivel national.
Credem in puterea celor carora le pasa, credem ca putem sterge lacrimi si aduce culoare acolo unde totul este gri!
Dorim sa subliniem ca prin proiectele pe care le initiem nu dorim sa cautam vinovati sau sa aratam cu degetul. A fost surprinzator pentru noi sa constatam ca atat CONDUCEREA cat si PERSONALUL implicat in ingrijirea cotidiana a copiilor aflati in spitale sau in centrele de plasament este TOTAL DEDICAT si extrem de RESPONSABIL. Traim insa intr-o tara si intr-o lume in care problemele si nevoile apar la tot pasul, dorinta noastra fiind ca acestea sa aiba o pondere cat mai mica in viata delicatelor suflete incercate.
Asociatia ALFA GRUP serveste EXCLUSIV scopurilor de binefacere si caritate si desfasurarii de actiuni umanitare. Existam pentru ca acesti copilasi exista. Putem exista doar sustinuti de dumneavoastra. Resursele noastre financiare se rezuma, cel putin deocamdata, la donatii si sponsorizari.
La solicitarea dumneavoastra va putem pune la dispozitie informatii concrete despre membrii si voluntarii nostri precum si despre modul in care ajutorul financiar primit este gestionat de noi.
Vom avea parte de o seara calda, trupe de dans, muzica live, premii oferite de sponsorii nostri si dupa terminarea spectacolului dorim sa fiti alaturi de noi la un pahar de prosecco si socializare.

Comments are closed.