Cum am gasit eu cadourile perfecte pentru Craciun!

E simplu : Ciocolata si cafea, nu da niciodata gres!
Dar, e foarte important amandoua sa fie de cea mai buna calitate!

Nu mananc dulciuri de vreo doi ani, doar daca sunt de cea mai buna calitate ๐Ÿ™‚
Asa ca, la Coffee Beans Boutique in Iulius mall Cluj mereu m-am simtit rasfatata.
Acolo e cea mai buna cafea, pe care poti sa ti-o iei si la pachet, dar bineinteles si pentru expresorul tau, sau pentru ibricul tau de acasa ๐Ÿ™‚ dar si CIOCOLATA belgiana…

Sa va povestesc si voua…
Ciocolata din magazin este belgiana ( stiu, am spus tot ) dar pe bune, este fina, gustoasa, diferite arome, cu alcool, fara alcool. Nu ai cum sa nu-ti alegi 5-6 sortimente, pentru ca ajungi acolo si iti spui “si una din asta si una din asta” dar si ciocolata adusa tocmai din Elvetia, in care se simt toate florile Alpilor, sau delicioase drajeuri de ciocolatฤƒ (umplute cu arahide, stafide, alune, migdale, portocale).
Pe langa praline, descoperiti si ciocolata de casa si fondantele ( sunt facute la Baia-Mare)

Cat despre cafea…
Decofeinizata sau cofeinizata, de doua soiuri, Arabica (cea mai raspandita si apreciata aroma de cafea) si Robusta (calitate inalta, aroma robusta), la Coffee Beans Boutique cafeaua este amestecata in combinatiile alese de client.

De asemenea, pudra incantator mirositoare si profund aromatizata poate sa fie macinata in functie de preferinte, pentru filtru, espressor sau ibric, si poate sa fie ambalata in cosulete sau pachetele, pentru a fi oferita in dar.
Clientii indecisi pot degusta cele 11 sortimente pentru a alege aroma care li se potriveste. Intre acestea: Paganini (75% Arabica si 25% Robusta, gust de ciocolata neagra si fructe confiate), Cappuccino (90% Arabica si 10% Robusta, gust de stafide, afine, fructe de padure si biscuit), Coffee Beans (70% Arabica si 30% Robusta).

                             Si sa nu uitam de cadouri, ca tot suntem in prag de Sarbatoare.
Cei de la Coffee Beans Boutique s-au gandit si la asta, asa ca, in magazinul din Iulius Mall Cluj-Napoca ( colt cu Auchan) gasiti si cosuri pline cu bunatatile lor.
Sunt selectate cateva sortimente de praline, cafea, ciocolata de casa si e foarte usor sa-ti alegi un cos ( depinde de buget, bineinteles, pentru cine doresti sa faci acel cadou ) dar iti poti si alege tu cateva sortimente si sa-ti faci unul personalizat.

Eu nu am putut sa plec de acolo fara sa imi iau un cos plin cu bunatati, sa gust din toate ๐Ÿ™‚

 Preferata mea : Cea cu fistic <3

Tin sa va spun ca toate pralinele s-au mancat :))) ( Desi credeam ca le tinem pana la Craciun )

Comments are closed.