In 6 martie va asteptam la: ” The Woman ” Conferința de Business Feminin

The Woman este singura conferință de women leadership din România care a reușit să își păstreze continuitatea și să crească de la ediție la ediție.
Ziua femeii este doar oportunitatea, scopul evenimentului însă, este de a dezvolta comunitatea de femei în business prin valoarea și calitatea pe care formatul evenimentului o aduce: speakeri aleși cu grijă, workshopuri interesante, surprize de tot felul.
                                        The Woman nu mai este doar un eveniment ci o tradiție!
The Woman nu mai este doar eveniment organizat în Cluj Napoca, este un eveniment național care va fi transmis live pentru prima oară.

In 6 martie de la ora  10:30 va asteptam la Grand Hotel Italia, pentru o experienta inedita.

Toate cele zece femei invitate ca şi vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie conduc corporaţii internaţionale, fie produc branduri româneşti, sau lucrează şi se implică în proiectele care le pasionează.
Mai jos doresc sa va prezint 4 dintre acestea, urmand pe pagina de Facebook al evenimentului sa descoperiti si restul invitatelor.
Patrizia Paglieri, Doina Costache (Google), Cornelia Nicolae (Stefanel) si Alexandra Stoica (DAS Engineering) sunt patru dintre femeile de cariera care vor fi prezente la editia din acest an. Toate vor participa in 6 martie 2015 la Cluj-Napoca in cadrul The Woman, singura conferinta de women leadership din Romania care si-a pastrat continuitatea de la editie la editie.

Patrizia Paglieri 
Patrizia Paglieri este figura feminina din juriul emisiunii Masterchef de la ProTV. Supranumita si “regina pastelor”, Patrizia este un chef foarte apreciat care si-a transformat pasiunea in meserie. S-a nascut in Bahamas, a copilarit in Val D’Aosta, apoi in adolescenta s-a mutat in San Remo.
In Romania s-a mutat in anul 1993, impreuna cu parintii, dupa ce tatalui sau i s-a oferit o oportunitate de afaceri. Cativa ani mai tarziu, in 1999 au deschis prima afacere, un restaurant de familie in Buftea care, in scurt timp, s-a transformat in locul preferat al personalitatilor din diverse domenii din Romania.
Doamna Master Chef este obisnuita din Italia cu vedetele. Pe cand lucra la restaurantul din San Remo i-au trecut pragul vedete ca Giani Morandi, Joe Cocker, Giani Belo, Andy Garcia, regretatul Luciano Pavarotti, Donald Sutherland, Armand Assante si chiar si Liza Minelli.
 Cornelia Nicolae 
 Cornelia Nicolae detine functia de country manager al Stefanel, dupa ce anterior a fost director regional de vanzari în cadrul aceleiasi companii. In cadrul The Woman, Cornelia va va impartasi povestea sa, insa va va raspunde si la intrebari pentru a afla cum puteti avea succes in afaceri ca femeie. 
Alexandra Stoica  
Alexandra Stoica este co-fondator al companiei de antreprenoriat in constructii– instalatii Das Engineering Grup, in cadrul careia ocupa pozitia de director executiv. Este coordonatoarea unor proiecte nationale de anvergura, premiate de catre organisme specializate din tara si internationale, printre care: proiectarea instalatiilor aferente Stadionului Cluj Arena, Reabilitarea Cazinoului si a Parcului Central Simion Barnutiu– Cluj Napoca etc.
Un alt nume cunoscut care va participa la The Woman 2015 in calitate de speaker este Doina Costache, care este Head of  Branding  in cadrul Google din octombrie 2013, dupa mai bine de 10 ani petrecuti in companii precum Vodafone si UniCredit bank. 
Primul Ambasador The Woman este Amalia Sterescu, una dintre cele apreciate femei din mediul business românesc. Dacă în trecut a ocupat funcții importante în companii precum Oracle și Vodafone, în prezent, Amalia a ales calea antreprenoriatului, fiind cunoscută ca senior business consultant, business coach şi public speaker. Ceea ce admirăm cel mai mult la Amalia, este faptul că şi-a transformat pasiunea şi experienţa în misiune – aceea de a forma personalităţi puternice, de a lustrui talente, de a desăvârşi echipe, de a construi strategii și de a inova mediul business românesc.
 
“Pasiune in munca”, “Lumea barbatilor prin ochii unei femei” si “Leadership feminin”, acestea sunt temele pe care cele patru femei de succes le vor aborda in cadrul The Woman.
Cui se adresează ‘The Woman’?

Peste 300 de femei de afaceri, CEO şi femei în poziţii de management în cadrul unor companii, freelancerii, jurnaliști şi bloggeri participă în cadrul evenimentului.
Accesul bărbaților este permis, ba chiar încurajat.
Cum mă înscriu? Intră la secțiunea înscrieri si completeaza formularul. De îndată ce primim formularul te vom contacta pentru confirmare.
Ne vedem vineri, 6 martie de la ora  10:30 la Grand Hotel Italia, pentru o experienta inedita.

Comments are closed.