Curs de automachiaj in Cluj, de maine la Fashion Academy!

Dragele mele,
Ma bucur sa va anunt ca de saptamana aceasta incep sa predau si cursuri de automachiaj la Fashion Academy!
Foto : NIȘTE brand

Cursul de automachiaj este cursul in care te voi invata cum sa iti faci machiajul dorit chiar la tine acasa.                                                                    Detalii curs :
           –  Notiuni dermo-cosmetice ( pasii programului de ingrijire a tenului tau )
           –  Tehnici de corectare a fetei : despre lumina si umbra in machiajul corector al fetei.                  
           –  Machiajul ochilor ( tehinici de corectare – in functie de fizionomia fiecarei cursante,  alegerea cromaticii potrivite pentru fiecare cursanta in parte.  Alegerea unei tehnice de machiaj ce i se potriveste cursantei,  dar putem si experimenta alte tehnici si culori pe care inca nu le-a incercat. )
         –   Pasii unui machiaj
         – Trusa minima de produse pe care o doamna sau domnisoara ar trebui sa o detina pentru a realiza un machiaj corect.                        
  Machiaj de zi : Alegerea fondului de ten,  in functie de dorintele cursantei, corectorul, aplicrarea pudrei, realizarea perfecta a sprancenelor.                      

  Machiaj de seara/eveniment, alegera unei tehnice de machiaj potrivita pentru fiecare cursanta in parte, alegerea unei cromatici potrivita pentru machiajul ochilor, dar si multe altele.

Acest curs se adreseaza persoanelor care doresc sa isi evidentieze calitatile, sa invete cum se realizeaza corect un machiaj. Fie ca este un machiaj de zi, fie ca este vorba despre un machiaj de seara, important este machiajul sa ni se potriveasa.
Cursul de automachiaj se tine la sediul Fashion Academy ( Str. Bucuresti, nr. 74 – Intare gang ) doar cu 2 cursante.
Orarul va fi stabilit de fiecare grupa in parte. 
Cursantelor li se pune la dispozitie : produsele cu care se vor executa machiajele. Pensule va trebui fiecare cursanta sa le aiba.
Pret curs: 400 RON
Durata: 2 zile ( 2 ore in fiecare zi ) 
Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati!
Abia astept sa va cunosc si sa va indragostiti de acest frumos domeniu! 
Mai multe detalii despre mine puteti gasi mai jos :
Am absolvit Facultatea de Arta si Design in Cluj-Napoca si am o experienta de peste 5 ani ca si Make-up artist. In ultimii ani am realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare a unor companii renumite din domeniul frumusetii si al modei precum: Benvenuti, Guess, Piera, Abelle Romania, Laura Ciobanu, Noshasha, diferite sedinte foto pentru stilisti, portofolii pentru modele, dar am avut si placerea sa lucrez cu persoane publice cum ar fi : Sore, Cristian Gog, Lucia, Mihaela Tivadar, ANER, Dj Jonnessey si lista poate continua. Am absolvit cursul de Perfectionare in Make-up al Academiei Beauty&Color si a participat la nenumarate Masterclassuri de make-up din tara. Tin ateliere de machiaj pentru diferite companii din industria frumusetii, si ocup de organizarea diferitelor evenimente de moda si frumusete din Cluj. Scrie aproape zilnic pe blogul meu despre beauty si lifestyle.

Comments are closed.