Despre produsele contur ochi si review Luna Beauté ( crema contur ochi )

Trebuie sa recunosc, produsele pentru contur ochi eu le folosesc doar de 3-4 ani.

Adevarul este ca ar fi trebuit chiar de la varsta de 23-24 de ani (deci acum 7 ani), de cand machiajul ochilor l-am purtat zilnic, dar asta e…bine ca am reusit si de 3 ani sa am grija de aceasta zona.
Dar hai sa va povestesc ceva…
Am multe cliente ce isi doresc sa nu aiba cearcane, adevarul este ca zona de sub ochi este o zona fina si sensibila si de multe ori uitata.
Ca sa ne acoperam cearcanele folosim un anti-cearcane, un produs pigmentat care acopera aceasta zona. De multe ori acest produs ( anticearcanele ) este aplicat pe o zona uscata ( pentru ca nu avem asa grija de aceasta zona) de accea, eu de fiecare data le sfatuiesc pe clientele mele, dar si atunci cand am ateliere sa avem grija de zona de sub ochi si sa folosim produse de calitate special create pentru aceasta zona.
Eu de vreo doua luni si ceva folosesc seara o crema contur ochi de la Luna Beaute.
Este un produs pe care l-am descoperit la Expo Raw, in Cluj, cand a fost la Grand Hotel Italia si de atunci este unul dintre produsele pe care le folosesc zilnic, dupa demachiere.

 

Eu am gasit-o la standul celor de la http://www.bioki.ro si dupa aceasta intalnire am citit mai multe detalii despre aceasta compania, care sincer nu imi era cunoscuta.

Pe site-ul lor gasim cateva detalii despre acest brand :
” Inspirată într-una din călătoriile sale, de povestirile unei femei africane despre nenumăratele beneficii ale Untului de Shea și sedusă ireversibil de efectele acestuia asupra pielii, Laurence Bosc, creatoarea din spatele brand-ului francez Luna Beauté și-a dorit conceperea unei game de cosmetice cu totul deosebite, în care Untul de Shea să fie utilizat într-o formă care să permită menținerea tuturor proprietăților sale unice.
 
Așa a luat naștere Luna Beauté, o gamă ce propune cosmetice pentru ten și corp create, într-o concentrație ridicată, cu Unt de Shea pur și nerafinat, garanție a înaltei sale calități, extracte de alge marine și alte ingrediente naturale de excepție, toate bine cunoscute pentru proprietățile lor deosebite. ”
 
Aceasta crema pentru conturul ochilor, este pentru toate tipurile de ten, de minim 7% Unt de Shea bio, nerafinat si pur, cu proprietati de hranire, hidratare și protecție si extracte de alge marine cu efecte antirid si de redare a fermitatii.

                 Toate produsele din gama ” Luna Beaute” au Certificat ECOCERT Greenlife.

De asemenea, pe site, am gasit si detalii despre ingrediente active ce le are aceasta crema, am selectat cateva:

– Unt de Shea Bio, pur și nerafinat, bogat în acizi grași și vitaminele A, E, F, K, cu proprietăți de protecție, de hidratare și regenerare a pielii. Luna Beauté folosește doar Unt de Shea Bio, nerafinat, garanție a înaltei calități, produs și dezvoltat de o comunitate din Africa.

 

Vitamina A ajută la regenerarea pielii mature, rănite și uscate, stimulează elasticitate și previne apariția ridurilor datorate razelor UV.

 

Vitamina E (tocopherol) deține propietăți anti-inflamatorii, încetinește procesul de îmbătrânire, reduce ridurile, protejează împotriva acțiunii razelor UV și îmbunătățește micro circulația la nivel cutanat.
De ce am ales sa o folosesc de mai bine de doua luni?
Machiajul ochilor pentru mine este foarte important. Il realizez in fiecare zi, fie ca este vorba doar de un rimel, fie ca este vorba de un machiaj complex, cu produse waterproof, gene false si asa mai departe. Demachierea face parte din rutina mea zilnica, nu uit de ea, nici cand vin la 4-5 dimineata din club, asa ca, atunci cand facem o demachiere corecta, ne este fin agresata si piele din jurul ochilor. Produsele special create pentru aceasta zona trebuie sa le folosesc dupa fiecare demachiere, cu miscari usoare, circulare, cu degetul inelar. 
Imi place crema contur ochi de la Luna Beauté pentru ca este fina, nu este lipicioasa, nu este grasa, are un miros usor si ma ajuta sa imi hidrateze zona de sub ochi. 
De asemenea, ma ajuta mult si recipientul, pentru ca are pulverizator si imi pot aplica un singur stop, rapid si igienic. 

Comments are closed.