Silver, my new obsession !

Revin dupa o saptamana si un pic de pauza, aici pe blog, cu ceva de actualitate!
Este vorba despre accentele pe care cred ca si voi le iubiti de argintiu si auriu.
Eu de vreo luna ador argintiul, am in aceasta perioada o obsesie parca si ma uit in stanga in dreapta dupa accesorii, genti, plicuri, pantofi, tatuaje temporare argintii.
Ei bine, atunci cand vine vorba despre manichiura aleg Nail Boutique, unde Simona are grija de manichiura si pedichiura mea de mai bine de un an de zile.
I-am spus ca ador argintiul in aceasta perioada, mai ales ca sunt bronzata si mai vine si un bronz cat de curand de “Vama” si am ales impreuna : SILVER pentru unghiile mele in aceasta perioada.

 

 

Am ales o manichiura cu oja semipermanenta si acest argintiu este defapt unui praf de steleaplicat pe unghii.
Tine in jur de 2 saptamani, asa ca, pentru concediu si pentru vara eu va sfatuiesc sa alegeti si pentru manichiura dar si pentru pedichiura aceasta culoare! Pe o piele bonzata arata grozav!
Pentru ca sunt perioadele cu nunti si concedii, sfatul meu este sa va faceti o programare din timp la Nail Boutique ! 
Pe noi ne gasiti  pe str. Eugen Brote nr.8 ( In zona Piata Engles )  Programarile se pot face la nr. de tel : 0742 227 227 si pe pagina de Facebook : Nail Boutique  
Tot despre accente metalice va arat mai jos si cateva fotografii cu tatuaje temporare, de care m-am indragostit :

Va recomand cu drag : Flash Tattoos Romania . Modelele sunt superbe si calitatea tatuajelor foarte buna. Mi-am mai cumparat de la un targ din Cluj, pretul fiind mai mic decat a celor de la Flash, dar nu se compara. Cele de la targ au tinut pe piele 3 zile, cele de la Flash Tattoos Romania, daca ai grija de ele tin si 6 zile. Ce insemna sa ai grija de ele? Sa nu te speli cu buretele pe zona in care ai aplicat tatuajul si sa nu folosesti uleiuri 🙂
De asemenea, recomandarea mea ar fi sa aveti grija cand le puneti, pentru ca va bronzati cu ele :))) Eu asa am facut, intr-o zi de plaja si cand am ajuns seara in camera de hotel, am observat cum m-am bronzat cu ele :))

 

Dar si rucsacul meu preferat achizitionat dintr-un outlet din Cluj 🙂 ( Stiu sunt o norocoasa)

 

1 Comment on Silver, my new obsession !

  1. coco
    August 17, 2015 at 12:37 pm (9 years ago)

    ce interesant vine argintiul pe unghiute 🙂