Sa vorbim despre relaxarea de sambata seara…si masca AHA by : Evolve

Sambata incep programul la ora 5:00 dimineata, sau 6:00, depinde de mirese si de sezonul in care suntem. Daca incep asa devreme, imi trebuie o ora sa ma trezesc si sa am ritualul meu.
Ma bucur ca imi spune prima clienta ” aratati asa de bine, zambesti, esti bine dispusa”e ca un pansament pentru sufletul meu 🙂
Nu-i usor sa fii make-up artist, mai ales in zona Ardealului, unde nuntile sunt de zi si pregatirile miresei de dimineata. Trezitul pentru mine mereu a fost un subiect tabu, cand eram mica imi doream sa-mi gasesc un job unde sa NU ma trezesc dimineata si uite asa m-am trezit cu un job in domeniul infrumusetarii si cu trezitul la ora 4:00, 5:00 :))))
Ritualul de dimineata este un clasic, fara cafea nu pot, asta se vede si pe instagramul meu, aproape zilnic si bineinteles cu un mic dejun. Urmeaza un machiaj clasic, fresh si un ruj cat mai puternic 🙂 Uite asa ma pregatesc eu pentru clientele mele.
Pont : Rujul foarte colorat este bestiallllll, te ajuta sa iesi din monotonie si te face sa STRALUCESTI si la 5:00 dimineata.( vezi instagramul meu cu pozele de dimineata, tare )

 

Pentru ca trezitul sambata si duminica este la aceste ore, seara imi doresc relaxare.
Un ceai cald, o salata buna si masca mea de fata preferata!
Este vorba despre relaxarea pe care mi-o da aceasta masca de fata si acele 15 minute in care NU FAC NIMIC, doar ma gandesc la ceva frumos.

Detalii despre produs :

Tip ten: toate tipurile de ten
O mască cu efect instantaneu pentru sporirea luminozității pielii și obținerea unui ten catifelat, ca de porțelan, cu extracte de Kombuchka, Larice și AHA (acid alpha hidroxilic). Potrivită pentru toate tipurile de ten.
Ingrediente active principale:
– Extracte de Kombuchka obținute din ceai negru fermentat, ce stimulează luminozitatea pielii, accentuând nuanțele naturale de roz ale unui ten sănătos și atenunându-le pe cele terne.
– Acid Lactic (AHA – sau acidul alpha hidroxilic) provenind din plante, zahăr și sfeclă, ajută la exfolierea pielii, intensificând reînnoirea celulară.
– Galactoarabinan (”Colagen” vegetal derivat din Larice-Zada) atenuează ridurile și liniile fine, netezind tenul.
Fără parabeni, SLS/SLES, PEG, DEA, uleiuri minerale, silicon, propilen glicol, GMO sau parfumuri sintetice.
Produs certificat ECOCERT și Vegan Society.
Parerea mea este ca aceasta masca este grozava pentru ca: are un miros usor, de fructe, caise as spune si pentru ca textura acestei masti ete usora, fina, sub forma de gel.
Am aplicat-o pe fata atunci cand am fost la mare si tenul imi era ars de soare, o aplic dupa o zi plina de munca si asta de 2 ori pe saptamana.
Flaconul il am din luna februarie si pot sa spun sa mai am inca de 2 aplicari.

1 Comment on Sa vorbim despre relaxarea de sambata seara…si masca AHA by : Evolve

  1. Aliexpress pareri
    February 27, 2016 at 8:23 pm (8 years ago)

    Buna. Am intrat pe pagina ta si am observat ca e foarte ingrijita si
    are lucruri interesante. Permite-mi sa prezint si eu despre un magazin online cu lucruri foarte ieftine: Aliexpress pareri.
    Cred ca stiai de el. Bafta.