Caravana alba – Pentru o zi, fii mireasa visurilor tale!









Acum 2 saptamani si ceva m-am inscris la un concurs…cred ca o sa devina hobby pentru mine sa particip peste tot, la toate concursurile…imi face placere ca concurez, cateodata castig, catodata nu, dar nu ma las batuta deloc si la acest concurs am castigat!

Despre ce este vorba? Site-ul http://www.infomariaj.ro http://www.infomariaj.ro/galerie-foto/Rochii-de-mireasa/7/)si-au propus sa gasesca fetele cele mai interesante si sa le transforme in cele mai frumoase mirese si sa ne ofere posibilitatea de a avea o sedinta foto in rochie de mireasa!
Toate fetele ne dorim sa fim mirese, sa fim cele mai frumoase si cele mai speciale in acea zi…eu am fost joia trecuta! 😛
Pentru mine experienta de joi a fost una speciala, pentru ca…fetelor chiar nu-i usor sa fii model, chiar nu-i usor sa induri vreo 50 de agrafe, sau sa ai kilograme de fixativ in par…la fel cum nu-i usor sa ai niste gene false, care nici cum nu vor sa se prinda, sau rujul rosu, care e foarte complicat sa-l mentii”proaspat” sau…sa nu mai zic de corsetul care te strange si abia poti sa respiri, dar de pantofii care te strang…sau de frigul pe care il induri….darrr…bineinteles ca exista un DAR, pentru tot ce s-a intamplat acolo, pentru orele pe care le-am petrecut impreuna a meritat tot efortul, a fost un efort frumos, am simtit ca sunt model adevarat si ca sunt o mireasa printesa….bine, bine..o Alba ca Zapada

Am fost o echipa si asta s-a simtit, faci un lucru profi atunci cand toti vor sa iasa bine, si la noi chiar a iesit foarte bine! Eu sunt foarte multumita de cum a decurs sedinta foto si abia astept sa vad pozele! Cu siguranta am ramas toti amici si abia asteptam cu drag sa ne mai intalnim! Membri echipei – Alina Crisan, Mirela Fazakas, Mihai Crisan, Bogdan si Alexandra au fost de nota 10 si le multumim!

Aceasta a fost experienta mea cea mai recenta…cat de curand voi posta si alte amintiri frumoase…

G.

Foto: http://www.clon.ro

1 Comment on Caravana alba – Pentru o zi, fii mireasa visurilor tale!

  1. Alexandra Mâinea
    November 25, 2009 at 8:58 am (14 years ago)

    fotografiile vor fi superbe 😀 ai fost un model priceput.