Despre Andra feat. Adi Cristescu – “Colt de Suflet”

Saptamana trecuta am fost la un concert intr-un centru comercial din Cluj unde au avut concert Andra si Holograf.
Baietii de la Holograf au facut un show exceptional(ca de fiecare data) si am cantat alaturi de ei cu drag toate piesele lor.(bineinteles stiam toate versurile) A fost o seara minunata.
Si Andra ne-a delectat cu melodiile ei interpretate live(perfect) si a cantat si una din piesele pe care le promoveaza in acest moment,(si care imi place foarte mult…atentie la versuri ) “Colt de suflet” (pe care o stiam, dar eram curioasa de videoclip, pentru ca aflasem ca trebuie sa-l filmeze)
Asa ca, in seara aceasta am vazut videoclipul Andrei feat.Adi Cristescu si vi-l arat si voua. Mi se pare foarte curat, filmat de exceptie cu detalii frumoase si cu Andra, care are cateva tinute superbe.
Clipul pentru piesa “Colt de suflet” care este un featuring cu Adi Cristescu.
Shooting-ul a avut loc in mare parte intr-o vila dintr-un complex rezidential din zona Cernica si regia este semnata, cum era de asteptat, de catre Iulian Moga.
Pentru acest clip Andra, si-a ales multe tinute sexy si provocatoare si a filmat cateva scene destul de fierbinti. Una din scene este filmata intr-un pat, iar cealalta intr-o cada cu spuma.
Vestimentatia Andrei a fost asigurata  de Laura Lazar(mai multe imagini ale colectiilor ei le gasiti pe site-ul personal) http://www.lauralazar.com 
Am facut o selectie cu cateva imagini de la videoclip, dar mai multe gasiti pe site-ul http://www.divercitycafe.ro si bineinteles pe site-ul personal al Andrei http://www.andramusic.ro
 
 
Si…videoclipul.. 🙂

G.
 

Comments are closed.