Chic la pret mic!

Astazi mi-am propus sa va povestesc despre un magazin de incaltaminte cochet, cu domnisoare zambitoare care te intampina si care iti sugereaza cei mai frumosi pantofi!
Cred ca fiecare femeie isi doreste sa aiba in garderoba cat mai multe perechi de incaltaminte, cu cat perechile sunt mai diferite si cu cat au culori mai intersante cu atat ne atrag mai mult privirile.
Magazinul de care va povestesc se numeste City Chic si interpreteaza stilul momentului intr-o maniera unica . Forta si agresivitatea sunt cuvintele de ordine , la fel ca si debutul pe piata romaneasca .
Tot ce-si poate dori o femeie sunt siguranta ca isi gaseste in acest magazin, de la cei mai rafinati pantofi de seara, pana la botinele de mers zi cu zi la job:)
Ideea unui magazin care le poti gasi pe toate, de la pantofi, botine, cizme sport, cizme elegante, balerini si sandale este una foarte inspirata si de ce sa nu recunosc ca sunt topita dupa pantofii de toate culorile din lac ce se gasesc in acest magazin.
Nota de dinamism este data atat de varietatea modelelor,cat si de contrastul cromatic pe acest brand il propune . Nuantele pastelate, metalizate sau culorile puternice din care sunt realizate articolele de incaltaminte si accesoriile din acest magazin ,se regasesc aici intr-o combinatie de foarte mult bun gust .
Intr-o conceptie generala casual linia de incaltaminte City Chic – comunica un stil care se impune , fara teama de a fi agresiv .
Articolele de incaltaminte sunt realizate in special din piele intr-o paleta larga de culori si texturi,iar preturile acestora sunt foarte avantajoase, atat pentru tinerii studenti cat si pentru doamnele cu functii inalte.
City Chic …Inseamna o imbinare armonioasa intre modern si clasic , inseamna uneori puterea de a impune un nou stil , inseamna o pata de culoare …
Sa fii dinamic , sa te simti bine si sa porti lucrurile in propriul tau stil –aceasta este – filosofia brandului City Chic .
Ce imi ramane acum de facut este sa va doresc shopping placut si sa va gasiti cele mai frumoase perechi de incaltaminte, acum in perioada Sarbatorilor.
Fiti Chic si frumoase,

Cu drag, G.

Comments are closed.