Alexander McQueen s-a sinucis…..

        Creatorul de moda britanic Alexander McQueen a fost gasit mort in apartamentul sau din Green Park, centrul Londrei, iar din primele informatii se pare ca designerul s-ar fi spanzurat.   dupa moartea mamei lui, Joyce, si la trei ani dupa ce buna lui prietena Isabella Blow, care l-a ajutat sa se lanseze in lumea modei, si-a luat si ea viata.
 
  

Alexander McQueen urma sa lanseze o noua colectie pe 9 martie, la Saptamana Modei de la Paris. Politia s-a marginit sa declare doar ca “exclude un deces din cauze violente”. Acum cateva zile, a murit si mama lui McQueen. Iar in 2007, cea mai buna prietena a lui, cea care l-a ridicat din anonimat la rangul de celebritate, s-a sinucis cand a aflat ca are cancer. Alexander McQueen paraseste aceasta lume cu doar cateva zile inaintea inceperii Saptamanii modei la Londra. Si cu mai putin de o luna inainte sa-si prezinte noua colectie la Saptamana pariziana a modei. 

 
  
 

  Cum o sa fie lumea modei de acum inainte…fara cel care facea din fiecare prezentare de moda o adevarata piesa de teatru, vom vedea…
G.

1 Comment on Alexander McQueen s-a sinucis…..

  1. Adina Cristescu
    February 11, 2010 at 10:10 pm (14 years ago)

    sunt uimita de ceea ce am citit. imi pare nespus de rau daca e adevarat – pentru ca avea multe sa ne mai arate. e unul din preferatii mei alaturi de galliano. prezentarile lui sunt o adevarat feerie. mare pacat!