La multi ani doamnelor, domnisoarelor si mamicilor!

Astazi vreau sa le multumesc din suflet doamnelor si domnsioarelor care au facut cumparaturi de pe blogul meu!
Sunteti minunate toate si cu drag va astept de fiecare data!
Mai jos am cateva fotografii ale frumoaselor mele cumparatoare!(cam putine fotografii, stiu, asa ca fac apel la toate domnisoarele care au cumparat de pe blog sa-mi trimite fotografii, sa va vada lumeaaa 😀 )
Va pup 
G.
1.Lili

 
  
2. Trupa de dans Smile Girls
Povestea fetelor:
Adascalitii Ioana -Mirela, este instructor de dans al trupei de fete Smile Girls din Marghita. Numele formatiei este unul cu valoare, reusind sa puna in evidenta peste 4 generatii, in prima generatie aflandu-se si ea ca si dansatoare, timp de 10 ani. Actuala trupa Smile Girls este compusa din 11 dansatoare talentate care au in urma intre 3-6 ani de dans practicat. Ca si instructor de dans modern, incearca sa puna in valoare fetele prin numeroase stiluri de dans. Dansul modern pentru Ioana, reprezinta combinarea tuturor stilurilor posibile in materie de dans. Astfel, lucreaza la cunoasterea bazelor din dansul de societate, salsa, balet contemporan, gimnastica ritmica si prezenta scenica.
Dansul kabaret, cu bastoanele este cel mai recent dans al trupei, pune in valoare tinuta, eleganta si talentul dansatoarelor. Dansul a fost insusit de catre dansatoare in 2 luni de zile. Costumatia a fost confectionata de doamna croitoreasa Naghi Elisse, o croitoreasa cu experienta care ne realizeaza toate costumatiile.
Trupa de dans modern este o trupa activa, raspunzand pozitiv la toate invitatiile , astfel participam la diferite activitati, evenimente , actiuni de caritate, concursuri , etc.
Eu am avut placerea sa le fac accesoriile pentru par! Au fost minunate! 
 
  
  
3.Catalina
Mai sunt multe alte domnisoare care au accesorii cumparate de pe blog, le astept cu drag sa-mi trimita fotografii!

Comments are closed.