Vizita la Nail Boutique mereu un prilej de rasfat !

Saptamana trecuta m-am pregatit pentru un targul de nunti Salonul Mireselor de la ExpoTransilvania…si prima vizita fost la  Nail Boutique  
Aveam in minte o manichiura superba pe care i-a facut-o Alexandrei zilele trecute ( cu bordo, negru si alb – Uitati-va pe Facebook: Nail Boutique   si Instagram : nailboutique13 ) si ma gandeam ca asa imi vor propune si mie fetele de acolo.
Ei bine, ele au stiut ca merg la targul de nunti si au reusit sa ma surprida si de aceasta data.
Ce spuneti?

 Aceasta este o maniciura semipermanenta si toate aceste detalii minunate sunt lucrate manual.

Manichiura pe care o am acum este una delicata, feminina, special creata pentru mine parca :))
E o adevarata arta pe unghii si asta va spune un om ce are la activ vreo 18 de ani de arta pe paine…Faceti voi socoteala, doar atat va spun ca din clasa a V a am fost la liceul de arta – Clasa de pictura 🙂 ( Acum am aproape 30 de ani :))

Cel mai confortabil ma simt cu unghiile asa, nu foarte scurte, dar nici lungi. Mie personal mi se potrivesc acestea si se pot face minunatii si pe unghii asa scurte dragelor, deci indrazniti 🙂
La targ am facut senzatie ! Faceam cate un machiaj si miresele ma intrebau si de manichiura mea si am foat tare mandra pe langa machiajul pe care il realizam sa le arat si unghiile mele frumoase.

La targul de la ExpoTransilvania – Salonul Mireselor am fost alaturi de magazinul : Demetra Boutique si am realizat in 3 zile care un machiaj de eveniment si de mireasa.
Pe langa acest machiaj am luat si cateva flayere si carti de vizita de la Nail Boutique   pentru a le propune viitoarelor mirese sa aiba curaj atunci cand discutam despre manichiura unei mirese. Ca si rochia de mireasa, coafura, accesoriile, machiajul unei mirese si manichiura trebuie sa o reprezinte, sa fie in acceasi poveste cu nunta ei.
Puteti alege atunci cand discutam despre manichiura de mireasa si nuante trasnite, si nuante inchise, dar si mai clasice.
Parerea mea si parerea salonul de manichiura/pedichiura Nail Boutique  este sa indrazniti! Alegeti ceva cevi se potriveste si veti avea o nunta de vis!

Inca un sfat!

Daca in 2015 sunteti mireasa la fel cum va faceti programari la coafura si make-up trebuie sa va faceti si la manichiura si pedichiura din timp.

Sa va fie mai usor…mai jos aveti lista de preturi si pe noi ne gasiti  pe str. Eugen Brote nr.8 ( In zona Piata Engles )  
Programarile se pot face la nr. de tel : 0742 227 227 si pe pagina de Facebook : Nail Boutique  

Comments are closed.