Maine de la ora 19:00 va astept cu drag la un atelier de make-up!

Dragele mele,
Va propun miercuri de la ora 19:00 in cafeneaua La Perne, un atelier de machiaj.
Ne vom strange cateva fete faine si vreau sa petrecem o seara frumoasa, cu un vin fiert in mana ( eu din pacate nu voi putea pentru ca voi avea pensulele in mana, dar puteti voi sa va simtit bine) sa vorbim despre frumusete! 

Vom discuta despre tipurile de ten, care sunt programele de îngrijire a tenului nostru, cum să avem grijă în fiecare seară de tenul nostru, cum să ne demachiem corect, cât de importanta este lotiunea tonica, ce înseamnă hidratarea unui ten/hrănirea unui ten şi despre cum să ne găsim produsele de îngrijire pentru fiecare tip de ten în parte. Urmează apoi găsirea celui mai bun fond de ten (pentru fiecare tip de ten în parte, de câte feluri sunt fondurile de ten, cum să îl alegi pe cel mai bun, cum trebuie să-l aplici și mai ales ce culoare să aplici). Kitul pe care orice femeie ar trebui să-l aibă în trusa de cosmetice atunci când vorbim de pensule.

Maine va propun pas cu pas un machiaj pe care si voi il puteti realiza pentru noapte de Revelion!

Mai multe despre Gabriela Popescu, găsiți aici:
https://www.facebook.com/
gabrielapopescumakeup?ref=br_rs
http://http://www.gabrielapopescu.bogspot.ro/

Intrare: 15 lei

 Si pentru ca la fiecare atelier avem si cateva premii prentru voi, maine alaturi de noi va fi Raluca Pucani (Director Oriflame) si ne va oferi o punguta cu produse cosmetice si Nail Boutique va ofera vouchere cu reducere.

Locurile sunt limitate, asa ca, pentru înscrieri și rezervări, va rugăm sa lăsați un mesaj pe adresa de facebook: https://www.facebook.com/LaPerneCluj sau la numarul de telefon 0741041565

Comments are closed.