Cel mai frumos cadou de Sarbatori : Ofera emotie, culoare si bucurie celor dragi!

Suntem in prag de Sarbatoare si stiu cum toti suntem cu aceeasi intebare pe buze “anul acesta ce cadouri sa mai oferim? “
Ne-am cam saturat de acelasi parfum, de acceasi pijama, pentru iubit, pentru iubita, pentru partinti, pentru soacra, pentru matusa, pentru bunici…ei bine sunt sigura ca o sa va placa si voua ce v-am pregatit azi…
Este vorba despre un album foto pe care si eu l-am primt in dar de la cei de la Digital ProFoto, un studio si laborator foto din Cluj.

 Hai sa va zic pozevesta lui.

Zilele trecute ma suna Anca sa-mi spuna sa vin la studio, ca are pregatita pentru mine o surpriza!
Anca a adaunat cateva fotografi de la mine de pe blog si mi-a facut un album personalizat, eu chiar i-as spune o “carte de vizita”
Albumul are adunate cateva imagini cu mine, cu modele mele, cu fotografi in timpul machiajelor pe care eu le-am facut!
Toate sunt tiparite si …”palpabile”
M-am emotionat…sunt lucrarile mele, puse intr-un astfel de album si chiar e un cadou de suflet!

 Acest album costa 60 de lei si eu zic ca e cel mai frumos cadou care poate fi oferit celor dragi!
Stiu ca aveti sute, mii de fotografii, toate pe bloguri, pe Facebook, pe stickuri si tot asa, hai sa le “scoatem”de acolo si sa le oferim sansa de a fi vazute de ei dragi, la masa de Craciun.
Hai sa ne dorim sa avem fotografiile imprimate, sa le simtim, sa le avem alaturi de noi si sa le aratam celor dragi.

 
Acest album se realizează la comandă.
Trebuie doar sa trimiteți fotografiile care doriți să apară în album pe adresa: office@DigitalProFoto.ro ( dar aceste fotografi le puteti face si voi – contra cost, in studioul Digital ProFoto de pe Str. Bolyai Janos, Nr. 9 )  
Albumul conține 18 pagini. Mărimea lui este 12x15cm si deschis el va avea 12x30cm. Coperta este cartonata si se personalizeaza la cerere. Fotografiile pot fi incărcate pe :  http://www.transfer.rohttp://www.wetransfer.comDropbox.com, Drive, OneDrive sau oricare alt site care permite UPLOAD de fișiere. Pe adresa: office@DigitalProFoto.ro puteti trimite doar link-ul pentru a putea descărca fotografiile.
Cei de la studio vor lucra la grafica paginilor, apoi le vedeți și se vor modifica dacă ceva nu vă place. ( dar nu prea aveti ce, mie mi-au placut foarte mult cand le-am vazut in album) 
 După maxim 3 zile lucrătoare albumul este gata! 
Aceste albume se pot executa cu fotografii de bebeluși, de botez, de sărbători, de aniversări, de vacanța, de nuntă sauchiar cu portofoliul vostru.
Eu abia astept sa-l am cu mine la evenimentele la care voi mai participa, sa-mi vada lumea mai usor portofoliu.
Ce spuneti? 
Asa-i ca e o idee minunata pentru cadourile de Craciun?
Pe cei de la Digital ProFoto puteti sa-i contactati pe Facebook, dar si pe site-ul lor!

1 Comment on Cel mai frumos cadou de Sarbatori : Ofera emotie, culoare si bucurie celor dragi!