La Fashion Academy incep un nou curs de initiere in arta machiajului din luna februarie.

Ani trecuti, cand m-am apucat eu mai serios de make-up ( se intampla acum vreo 6 ani de zile) cautam cursuri de machiaj in Cluj si nu gaseam ceva ce sa ma multumeasca.
Erau cateva scoli, care aveam si clasele de machiaj, dar eu vroiam parca mai mult, mai altfel…
Stiu ca ma uitam la scolile din Bucuresti( unde eram si prezente diferite branduri de produse) si tot spuneam “ei daca ma duceam eu in Bucuresti dupa ce terminam facultatea tare bine mai era”
Multe s-au schimbat de atunci.
In primul rand nu mai vreau sa ma mut la Bucuresti :))) Imi doresc doar sa ajung acolo pentru diferite evenimente si proiecte, dar sa ma mult nu cred ca mai vreau 🙂 Imi place mult Clujul, are potential, se intampla din ce in ce mai multe evenimente aici, deci se poate!
Si in al doilea rand in Cluj, in ziua de astazi gasim zeci de scoli de machiaj, unele acreditate de minister, altele mai putin.
Depinde foarte mult ce iti doresti, ce profesor preda, de zona in care este cursul si asa mai departe.
La Fashion Academy predau de cateva luni si ma bucur sa fiu si eu in pielea unui profesor. Sa stiu sa tin in frau zilele mai putin bune ale cursantelor, sa stiu sa le inspir incredere, sa le fac sa zambeasca, sa fie pasionate si sa nu se opreasca din invatat.

Cursul incepe in luna februarie! Pentru detalii puteti suna la nr : 0747 023 773

Cursurile se tine la:  Fashion Academy ( Str. Bucuresti, nr.74 – Marasti)
Ca sa va cunoasteti mai bine, mai jos gasiti cateva detalii despre activitatile din ultima vreme : 
Gabriela Popescu a absolvit Facultatea de Arta si Design in Cluj-Napoca si are o experienta de peste 5ani ca si Make-up artist.In ultimii ani a realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare a unor companii renumite din domeniul frumusetii si al modei precum: Benvenuti, Guess, Piera, Abelle Romania, Laura Ciobanu, Noshasha, diferite sedinte foto pentru stilisti, portofolii pentru modele, dar a avut si placerea sa lucreze cu persoane publice cum ar fi : Sore, Cristian Gog, Lucia, Mihaela Tivadar, ANER, Dj Jonnessey si lista poate continua.
A absolvit cursul de Perfectionare in Make-up al Academiei Beauty&Color si a participat la nenumarate Masterclassuri de make-up din tara.
A tinut ateliere de machiaj pentru diferite companii din industria frumusetii, se ocupa de organizarea diferitelor evenimente de moda si frumusete din Cluj si scrie aproape zilnic pe blogul ei despre beauty silifestyle.
Date de contact : 
Blog : http://www.gabrielapopescu.blogspot.ro/
Facebook : Gabriela Popescu / Makeup & Bridal Accessories 
Instagram : gabrielapopescumakeup

Detalii curs : – Introducere in machiaj
 – Notiuni dermo-cosmetice
 – Teoria culorii
– Tehnici de corectare a fetei
 – Machiajul ochilor ( tehinici de corectare )
 – Machiaj de zi
– Machiaj pentru sedinta foto
 – Machiaj fantezie
 – Machiajul banana inchisa
 – Machiajul smokey eyes
 – Machiaj mireasa
 – Aplicarea genelor false de tip smocuri si banda.
Costul cursul de machiaj este de 800 de lei si se poate plati in 2 rate. O rata cand se face contractul ( 400 de lei ) si cealalta rata ( 400 lei) in a 4-a sapt. de curs.
Cursurile sunt acreditate de minister. La sfarsitul cursului se va da examen scris si proba practica. Orele se tin luni, marti, miercuri de la 10:00-14:00 ( se poate modifica in functie de fiecare grupa) la Fashion Academy.
Se lucreaza cu produsele scolii ( diferite branduri) si pensule trebuie sa isi achizitioneze fiecare cursanta in parte.
Cursante max. 6
Se lucreaza intre cursante, sau fiecare isi poate aduce din exterior un model.
Ziua de curs este impartita : 1 h teorie, 3 ore curs.
Pentru orice alte detalii puteti sa ma contactati pe Facebook, sau pe e-mail!

Dupa cele 4 saptamani de curs, vine ziua examenului cand toate cursantele vor avea o proba scrisa si un machiaj de realizat pentru a ne demonsta ce au invatat in acea luna.
Toate cursantele mele au fost constiincioase, au avut parte de momentele frumoase alaturi de scoala noastra si au primit si aceste frumoase fotografii din timpul examenului.
Multumim : Sandor Francisc Photography
Daca mai stii pe cineva pasionat de acest domeniu, nu uita sa impartasesti acest articol! 
Multumesc! 
 

Comments are closed.