Se incepe cu o fata curanta si hidratata…

Se incepe cu o fata curanta si hidratata…si abia apoi aplicam produsele de machiaj.
Saptamana trecuta am fost la Camelia, un cabinet de cosmetica cochet, unde razele calde de soare patrund si incepi sa te relaxezi.
Nu am avut mult timp la dispozitie, dar a reusit sa imi faca un tratament cosmetic, sa-mi aplice o masca de hidratare, dar si sa imi penseze sprancenele.
Ei bine, da….m-am lasat pe mainile Cameliei si mi-a si pensat sprancenele, eu sunt cea care si le face, dar acum am lasat-o pe ea si tare bine a fost 🙂

Dupa aceasta ora de relaxare am povestit cu ea cat de mult conteaza ca doamnele si domnisoarele sa aiba grija de tenul lor.
Sa mearga la specialisti, sa li se faca un program de ingrijire a tenului si mai apoi sa se gandeasca la aplicarea produselor de machiaj si la diferite tehnici de make-up.

 

Pentru ca sunt in perioada in care imi vin cliente ( viitoare mirese) sa facem probe, le recomand cu cea mai mare caldura ca inainte cu o luna  de frumosul eveniment sa aiba grija de tenul lor mai mult ca niciodata.
Sa aplice masti hidratante, sa foloseasca produse exfoliante, sa mearga la tratamente cosmetice de curatare si asa mai departe.
Trebuie sa se inteleaga ca, orice produs de machiaj se va aplica mai bine, mai unoform daca tenul modelului este curat si hidratat.

Pe Camelia o puteti gasi pe Str. Cezar Baltag, nr.1 si va sfatuiesc sa va lasati pe mainile ei.

 

Comments are closed.