Ce facem cu silueta dupa Sarbatori?

 

 

Eu una am avut o saptamana de relaxare, voie buna, prieteni si familia aproape, simt ca avem nevoie de cateva exercitii fizice.
Am inceput ieri cu o plimbare usoara in parc, in aer liber, dar trebuie mai mult.
In centrul Clujui, pe str. Republicii nr. 14 intr-un spatiu aerisit, luminat si cu o priveliste frumoasa se intampla magia Bodyvibe Cluj

 

                            Sa va spun mai multe detalii despre ce se intampla la Bodyvibe.

Electrostimularea este procesul prin care muschii sunt incordati intr-un mod artificial datorita unor electrozi fixati  pe intregul corp, care transmit impulsuri electrice de diferite intensitati.
Sedinta propriu zisa dureaza aproximativ 20 de minute ( echivalent cu 8-10 ore de activitate intr-o sala de forta).
E foarte interesant ca nu ai nevoie de o geanta plina de schimburi pentru a merge in sala unde faci aceste antrenamente. Poti sa intrii exact asa cum esti pe strada si de restul se ocupa cei de la Bodyvibe.
Ei au pregatit pentru voi un tricou ( pe care il iei direct pe piele) si o pereche de pantaloni scurti. Nu ai nevoie de pantofi sport, pentru ca antrenamentele se tin pe un covor moale. Sala in care faci acest antrenament este aerisita, luminoasa cu diferite aparate pentru exercitiile pe care le faci, pentru ca da, faci exercitii.
In aceste 20 de minute se vor face antremanente ca sa orice alta ora de sport : genuflexiuni, abdomene, squasuri si asa mai departe.
Costumul pe care ti-l pui (o sa arati ca un robotel, eu am inceput sa rad cand m-am vazut) lucreaza in zonele care la sala nu se pot lucra atat de bine sau necesita o perioada mai indelungata sa se observe rezultatul, iar acest aparat face ca lucrand aceste zone, sa se observe rezultatul într-un timp relativ scurt.
Sedintele se fac impreuna cu un instructor personal( eu lucrez cu Bianca Bogdan) bine pregatit care va va indruma pentru ca rezultatul să fie unul dorit si pentru a face mai placut antrenamentul.
Pana atunci daca aveti intrebari puteti sa mi le adresati aici, sau pe Facebook.  Mai jos gasiti lista de preturi in functie de antrenamentele pe care le doriti :

Comments are closed.