Ne vedem la: Galeria de Stil – 3-5 aprilie – Muzeul de Arta din Cluj-Napoca

Weekendul acesta, Muzeul de Arta din Cluj-Napoca va redeveni cel mai fierbinte punct al orasului, transformandu-se intr-un Palat al frumusetii!
Mai exact intre 3 si 5 aprilie, chiar in centrul orasului, la Muzeul de Arta, vom avea parte de o expozitia cu vanzare.
“Galeria de Stil” te asteapta sa intalnesti cei mai talentati designeri romani de tinute pentru ocazii speciale, tinute office, sau tinute smart casual si accesorii.
Alaturi de echipa  “Galeria de Stil” , Boudoir Studio, Demetra Boutique si Les Imaginaires am reusit sa realizam o sedinta foto cu 2 creatii vestimentare pe care le veti gasi expuse in weekend.

 

 

 Echipa:
 Foto : Ionut Mocan si Dana Mocan : Les Imaginaires
 Make-up & Model : Gabriela Popescu 

 

 

 

 

 Sedinta foto realizata pentru : Galeria de Stil 
Tot la “Galeria de Stil” vei primi si cele mai bune sfaturi despre infrumusetare si un stil de viata sanatos, vei avea parte de demostratii de make-up si hair styling.
Pentru voi pregatesc un MAKEUP TRANSFORMATION 🙂 Voi avea 3 modele, le vom oferi pentru o sedinta foto o tinuta de la unul din standurile din cadrul expozitiei, vor avea parul facut si machiajul realizat de mine, bineinteles.

Daca vreți să obțineți sfaturi de la profesioniștii în stil, sănătate și frumusețe, organizați-vă programul în așa fel încât să nu ratați “Galeria de Stil” între 3 și 5 aprilie, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. 

Program de vizitare:
Vineri : 16-19
Sâmbătă : 11-19
Duminică : 11-17
De asemenea, alaturi de noi va fi Ana Morodan, blogger si persoana publica ! Este o persoana foarte simpatica, am reusit sa o cunosc acum cativa ani si credeti-ma ca va fi o bucurie sa o cunoasteti.
“Galeria de Stil” se va adresa unui public tinta larg, cu pretentii in ceea ce priveste tinuta.
Expozitia isi propune sa contribuie la educarea publicului si sa promoveze design-ul romanesc.

Comments are closed.